Wpis z mikrobloga

Nie jest realne z ewolucyjnego punktu widzenia zakochać się z pożądaniem w łysym prawie 60 letnim manlecie podobnym do postaci z bajki jakim jest Skiba bez urazy dla niego bo lubie jego twórczość, ale nie oszukujmy sie owa panna poleciała na status i hajs także wystarczy bro być znanym piosenkarzem,publicystą,satyrykiem i konferansjerem i możesz mieć taką 32 letnia po ścianową jeszcze zadbaną Julkę z tego co czytałem za tydzień chyba się żeni nie ważne, że była żona go zdradziła po 30 latach małżeństwa wizja blupilu nadal w głowie Skiby ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#blackpill #p0lka #przegryw #logikarozowychpaskow
TTedbundYY - Nie jest realne z ewolucyjnego punktu widzenia zakochać się z pożądaniem...

źródło: fghhg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chociaż jeśli jest z nim szczęśliwa...

@larine: no właśnie
dla niej to dobry partner, dla niego młoda d--a
każdy coś z tego ma

PS. naprawdę masz czas, by śledzić takie głupoty jak przerabianie zdjęć przez jakaś dupę?
  • Odpowiedz
naprawdę masz czas, by śledzić takie głupoty jak przerabianie zdjęć przez jakaś dupę?

@lexico: gdzieś mi się mignęło porównanie i utkwiło w pamięci, sama byłam zdziwiona, co taka juleczka widzi w takim Skibie, szukałam odpowiedzi, no i znalazłam ( -> to podrabiana juleczka ;P)
  • Odpowiedz
podrabiana juleczka

@larine: Skiba raz się już sparzył, pewnie majątek na firmę, a przed ślubem intercyza
a juleczka może być szczęśliwa (ile on jeszcze pożyje? 10-15 lat?)
  • Odpowiedz
@TTedbundYY ta "po ścianowa" julka nie naplułaby na 90% polskich facetów w wieku poborowym w tym kraju :D w przypadku atrakcyjnych kobiet dzisiaj nie istnieje takie określenie w ogóle. zrobiona 50tka, typu ex Kulczykowa może przebierać w sporo młodszych facetach typu CHAD.
obudźcie się.
  • Odpowiedz