Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +382

mam działkę budowlaną blisko morza i chce sobie postawić jakiś domek letniskowy. i tak chodzą mi po głowie dwa pomysły
1
Jakiś domek holenderski za kilkanaście tysięcy.
2
zakup szkieletu domku typu Brda, zrobienie dachu ocieplonego wata.
https://www.olx.pl/d/oferta/konstrukcja-domku-letniskowego-brda-CID628-IDQna0B.html
i teraz zamiar jest taki że może będę pomieszkiwał tam czasami w zimie i pytanie co bardziej się do tego nadaje taka ocieplona Brda czy domek holenderski. no i czy taka Brda z drewna nie będzie gniła. kurde weźcie coś napiszcie bo mam dużo pomysłów i sam nie wiem na co się zdecydować. a może jakiś inny domek tego typ
źródło: temp_file.png2490040762795057246
PobierzKupując szkielet tej Brdy jesteś w stanie porządnie ocieplić i wykończyć i będzie to jakoś atrakcyjnie wyglądać, holenderka zawsze mi się kojarzy z biedawczasami.
Tylko licz się z sporym wydatkiem w przypadku Brdy, izolacja, konstrukcja, podłogi, obróbka od zewnątrz,