Wpis z mikrobloga

#warthunder
Co sądzicie o zmianach na ground AB z myśliwcami ? Zlikwidowali znaczniki dla myśliwców.
(+) odżyją wszystkie glass cannon w stylu flaka 88, i wszystko z otwartym przedziałem.
(-) Samoloty były dobrą kontrą na pojazdy w stylu flaka 88, VFV, JaG-10, tym bardziej, że są przezroczyste dla wielu pocisków i upierdliwe.
(-) Granie pelotką, straci sens, bombowce będą je omijać, a myśliwce zanim coś odszukają to skończy im się czas.
(-) Granie myśliwcem traci sens, bo respawn jest głupi i niezbyt logiczny, trafisz na wolniejszy myśliwiec i nikogo nie dogonisz, zawsze mogłeś zaatakować lekkie nazimki, teraz będzie trzeba je najpierw odszukać, a czasu niezbyt wiele jest, a respawny bywają odległe.
(-) Koniec z łatwym zadaniem dziennym/specjalnym gdzie trzeba było pelotką zniszczyć 25 (czy ileś tam) samolotów, wystarczyło czekać na myśliwce które chciały zdobyć fraga.

Dla mnie ta zmiana jest gówniana, ponieważ zmienili jeden element, a pozostałe zostają takie same, mam wrażenie że ta zmiana daje mocno po dupie myśliwcom i AA, boost dotyczący glass canaonów i bombowców wydaje się nikły.

Zmiana z myśliwcami jest

• Dobra 46.2% (6)
  • Nic nie zmienia 23.1% (3)
  • Zła 30.8% (4)

Oddanych głosów: 13

• 5
  • Odpowiedz
@kukurydzapomidor: Tu nadal wszystko zależy od tego czy ktoś zna mapy i jaką ma pamięć. Jak będę chciał #!$%@?ć jakieś lekkie gówno w którymś miejscu to nadal to zrobię i brak znacznika niczego tutaj nie zmieni. Zmienia się tylko tyle że nie wskoczę sobie ot tak do myśliwca i dolatując wybiorę cel czy dwa do #!$%@? bo mogę. Niby lepiej a nadal #!$%@? się zmienia
  • Odpowiedz