Wpis z mikrobloga

@qew12: z ryżem to ty sobie możesz kurczaka zjeść a tak w ogóle to ten kotlet jest #!$%@? wysmażony I bym go nie zjadł jakby mi mieli dać wille z basenem
  • Odpowiedz
@qew12:

dzięki xd ja lubie takie lekko usmażone, tylko panierka się lepi do palców i dziury się robią, nie wioeem co z tym faktem zrobić

Fajne właśnie są. Co do lepienia się panierki to jedynie można co jakiś czas ręce płukać xd

dzięki za tag ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Ależ cała przyjemność po naszej stronie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 2
@thority: fajnie, ciepło się robi na serduszku jak czytam. Pokazywało się buforowanie na koniec? Bo nie wiem czemu się zatrzymało. Nie wyłączyłem przez przypadek na telefonie.
  • Odpowiedz
  • 1
@naganiaczherculesa: kwestia tego żeby nie za dużo nabrać panierki chyba, troche strzepnąć i na gorącą patelnię
ja robię tak, że mieszam makę z bułką tartą, obtaczam mięso, potem obtaczam w jajku troche roztrzepanym i jeszcze raz do mąki z bułką tartą
  • Odpowiedz