Wpis z mikrobloga

@fanmarcinamillera: Wydaje mi się że bodycount nie koreluje z wiekiem w żaden sposób, bo przecież ktoś w tym czasie mógł być w długoletnim związku tylko z jedną partnerką/partnerem i nie zachowywał się jak śmieć - czyli nie zdradzał. Z drugiej strony ktoś w tym czasie mógł być w wielu relacjach i zaliczył spora wielokrotność tego co Ty. Także jak na mój chłopski rozum to ze sobą nie koreluje.
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: Ja zarejestrowałem się na wykopie tylko po to by móc aktywnie uczestniczyć w dyskusjach na tagu który mnie niesamowicie fascynuje i intryguje i jest nim właśnie tag o którym rozmawiamy. Sam byłem w relacjach o różnej długości - między ONS a 5,5 roku który się zawiązał w wieku 15 lat (boże kiedy to było 2009 wruć) Dziś chłop rok przed trzydziestką, trzyletni syn i udany związek - wiadomo że
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: No to trochę brzmi właśnie jak zaprzeczenie całej tezy - bo nie dostają go tylko od przegrywów ale też od ludzi którzy przegrywami nie są a potrafią logicznie myśleć i analizować sytuację.
  • Odpowiedz
@guteks94: Niektórzy błędnie uważają, że tylko przegrywy serwują blackpilla a jak się troche poczyta to dochodzi się do podobnych wniosków co twoje - blackpilla serwuje Ci praktycznie każdy kogo spotykasz w swoim życiu. W mniejszej lub większej dawce ale to robi.
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera: ja mam taki bodycount w tym samym wieku (byłem w jednym kilkuletnim i jednym kilkumiesięcznym związku. Reszta to fwb lub krótkie znajomości). Uważam, że to niewiele, bo okazji miałem na jeszcze więcej
  • Odpowiedz