Aktywne Wpisy
kimikini +24
ma ktos nowa skode fabie? warto? 80% jazda w miescie bedzie
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
Salido +245
Minął 14. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
95 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
95 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
02 - Dymanie alternatywek
Qew12 - spotkania z "koleżankami"
BlackpillRaw - jakieś związki żeby poćwiczyć
i masa masa innych
Tymczasem chłop jak ja siedzi sobie na tym tagu od prawie 5lat i wiecie co?.....
Tak nikt się nie spodziewał ostatni raz kobiete to dotknąłem w ostatni dzień gimnazjum jak się z każdym przytulały WOW OSKI
Dosłownie nigdy nigdzie nie zostałem zaproszony przez jakąkolwiek loche ba średnie zainteresowanie kobiet mną to może 1/rok pod warunkiem że gdzieś tam widziała mój profil ale nie wie jak wyglądam bo oczywiście jak się już dobierze do moich zdjęć to nagle relacja się "ochładza" a ja spadam do rangi "bestie" (Oczywiście jako człowiek z godnością zaczynam wtedy urywać całkowicie relację) albo zostaje zghostowany
Dosłownie za każdym razem gdy kiedykolwiek wyjdę to już widzę spojrzenia i śmiech/szyderczy uśmiech albo zniesmaczenie na ryjach
Pamiętam jak raz wyszedłem z psem bo babcia miała wypadek i ciężko z chodzeniem u niej było to zobaczyłem jakąś dziewczynkę (niższe klasy podstawówki) która po ciemku i na mrozie naprawiała coś przy rowerze i ciężko jej to szło Oczywiście 1 myśl żeby wziąć jej pomóc latarką czy coś i niech ucieka bo zmarźnie no ale podchodzę bliżej i co? 0 NIESPODZIANKI patrzy na mnie jakby zobaczyło jakiegoś pedofila czy uj wie co
Najgorsze rzeczy jakie jeszcze pamiętam to non stop szykanowanie jak chodziłem do harcerstwa dosłownie z powodu mordy nadali mi ksywkę "potwór" jak możecie się spodziewać mniej czy bardziej byłem po tym zmuszony do odejścia bo było mi przykro za każdym razem jak musiałem tam chodzić
O reszcie syfu jak patologia w domu czy innych moich defektach fizycznych nawet nie mam siły pisać bo po prostu szkoda mi czasu
Walić tych fejk przegryów i pozdrowienia dla prawdziwych chłopaków dla których podobnie jak dla mnie życie od małego to po prostu piekło
Hihi ale szybka zmiana zdania na dole piszesz ironicznie ale jak ktoś powie to samo wobec ciebie to nagle pytanie czy w domu wszyscy zdrowi
@Fan_Uniwersum_szkolnej: nie jesteś już tym dobrym chłopem co kiedyś
Oskarek dosłownie pisze
Literalnie biedny ośki napisał że był leniwą #!$%@?ą i wystarczyło że zaczął się ruszać i nagle problem znikł ale wiadomo TO ON JEST POSZKODOWANY A
Czemu miałbym nie mieć? Mam z tego korzyści finansowe a samo prowadzenie nawet na tych cięższych profilach zajmuje około 2h/msc więc nie jest to gigantyczny wysiłek
a na swoim twitterze z BBC tak btw ile miałeś followersów i jakie siano dałeś radę zarobić?