Dobrze, że prawactwo znalazło profil artystyczny pani Joanny. Bo to nie ma totalnie nic do całej sytuacji, a teraz przez to mam na insta nowy profil który followuje i podziwiam. Bardzo fajna forma wyrażania siebie i sztuki. :) #bekazprawakow #sztuka #neuropa #bekazkatoli
@PoItergeist: Kisne strasznie z tego PANI Joanna. Nikt inny panią czy Panem nie jest. Do tej pory tylko kuce mówiły PAN Janusz, a na wszystkich normalnie. Widzę lewica znalazła swój odpowiednik xD
@PoItergeist: Dojechałem do 2 roku wstecz. Dla mnie kilka prac jest oklepanych ale nie tandetnych. W paru zdjęciach wybrałbym inny kadr jednak sporo prac przyciąga oko i później chętnie obejrzę resztę. Nie oceniam jej roli w przedstawieniu, w którym właśnie bierze udział ale to jej życiowa szansa. Podobną otrzymał ostatnio ten marny poeta, który wziął stówę od Stanowskiego, a później wystąpił w mma. Taki drobny. Nie pamiętam nazwiska.
@poteznybeniz: jak ktoś podziwia to tylko "ryj pomalowała" ale jak przychodzi do całej sytuacji to nie ważne bo chora psychicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://twitter.com/JarekSwitch2/status/1682351181119602688?s=20
znajomość sztuki końćzy się na "bitwie pod grunwaldem" o której potrafi powiedzieć że "jest duża".
@PoItergeist: xDD
@PoItergeist: Kisne strasznie z tego PANI Joanna. Nikt inny panią czy Panem nie jest. Do tej pory tylko kuce mówiły PAN Janusz, a na wszystkich normalnie. Widzę lewica znalazła swój odpowiednik xD
Podobną otrzymał ostatnio ten marny poeta, który wziął stówę od Stanowskiego, a później wystąpił w mma. Taki drobny. Nie pamiętam nazwiska.
Dzięki, łap plusa.