Aktywne Wpisy
goferek +194
Mirki, chciałem zdjąć koło i ukręciłem śrubę. Pękła niemal od razu. Co teraz zrobić?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Kopyto96 +137
Największe odpały, które miała moja ex, a które niestety dotyczą większości kobiet. Ku przestrodze wymienię wam te najbardziej absurdalne, których moja głowa do dziś nie pojmuje. Moje obserwacje dotyczą 3,5 roku mieszkania razem.
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
Tylko jedna osoba w miarę dobrze argumentowała, ale zakładam, że przypadkowo, bo wątek nie został rozwinięty. Zgaduję, że argument mógł być wzięty z jakiejś strony internetowej i przypadkowo przytoczony.
Kompletnej merytorycznej orki nie zrobił nikt.
Właściwie to jest jeszcze gorzej, bo wpis pokazał, że ludzie kompletnie nie rozumieją gdzie tak na prawdę jest mechanizm oszustwa w MLM i na czym to wszystko polega, bo MLMy jak każdy scam ewoluują.
MLMy nie tylko będą istnieć - one wręcz będą przybierać na sile i hossa na tym rynku dopiero się rozpocznie.
#frajerzyzmlm #mlm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@masz_fajne_donice: ?!
To raczej nie wyjdzie.
Bo nie ma co orać
MLM w nowoczesnej formie zarabia na ludziach, którzy nawet nie są w strukturze, ale tego i masy innych smaczków nikt tutaj nie opisuje.
Ale dekadę temu ktoś miał parcie by mnie do Amway wciągnąć - byłem młody, głupi i się nie dałem xD
Czułem że to jakiś śmierdzący scam.
Ale cringowe to było jak gość ci nawija makaron na uszy, że za 2 lata on popłynie w rejs jachtem za 20k z jakąś tam
W pewnej firmie kosmetycznej po bardzo niekorzystnych zmianach na prowizjach "konsultantki" zrobiły masowy strajk i były niezłe jaja.