Wpis z mikrobloga

Moja wczorajsza zabawa w adwokata diabła (do przeczytania tutaj: https://wykop.pl/wpis/72161453/widze-ze-ogromna-kariere-robia-tagi-frajerzyzmlm-i ) w sumie tylko potwierdziła moje przypuszczenia o tym, że ludzie są w gruncie rzeczy bezbronni, ale nie myślałem, że będzie aż tak źle.

Tylko jedna osoba w miarę dobrze argumentowała, ale zakładam, że przypadkowo, bo wątek nie został rozwinięty. Zgaduję, że argument mógł być wzięty z jakiejś strony internetowej i przypadkowo przytoczony.

Kompletnej merytorycznej orki nie zrobił nikt.

Właściwie to jest jeszcze gorzej, bo wpis pokazał, że ludzie kompletnie nie rozumieją gdzie tak na prawdę jest mechanizm oszustwa w MLM i na czym to wszystko polega, bo MLMy jak każdy scam ewoluują.

MLMy nie tylko będą istnieć - one wręcz będą przybierać na sile i hossa na tym rynku dopiero się rozpocznie.

#frajerzyzmlm #mlm
CostantinoPalmiottoIX - Moja wczorajsza zabawa w adwokata diabła (do przeczytania tut...

źródło: MLM

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
@Dorth: To jest temat na dłuższą rozprawkę, a i to tak nic nie da, bo dobrze się sprzedają wyzwiska, że koleś z Moetem to &&uj - no super informacja dla osoby, która jest na skaju wyboru czegoś takiego i widzi takie "argumenty", to na pewno kogoś uratuje. Plus jeszcze bym się naraził, bo na wykopie nie można powiedzieć złego słowa na np. kryptowaluty, a temat jest mocno powiązany.
  • Odpowiedz
@Costantino_Palmiotto_IX: ale to napisz przynajmniej, kto dobrze argumentował, żeby można się było czegoś wartościowego dowiedzieć i ewentualnie stworzyć bazę pod dalsze poszerzanie wiedzy, a nie tak enigmatycznie piszesz, że w sumie nic z tej twojej diabelskiej adwokatury nie wynika.
  • Odpowiedz