Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Zaufajmi_wiemlepiej +273
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach

Moje sprzęty to:
- Iiyama G-Master Red Eagle GB2470HSU-B5 24" Full HD IPS 165Hz (1x wejscie hdmi i 1x DP)
- xbox series s (1x hdmi)
- laptop acer swift 3 14" (1x hdmi)
Problem polega na tym, że chciałbym móc mieć podłączone oba sprzęty na raz. Kupiłem jakiś aktywny kabel hdmi - dp i laptop wczytuje ze cos zostało podłączone do hdmi, ale na monitorze cisza, ale gdy zrobie to samo na xboxie, to normalnie działa tylko, że nie chce używać tego w taki sposób, ponieważ ogranicza to fpsy na xboxie do 60 hz. Co może być przyczyną, że mi nie działa z lapkiem? jest jakieś obejście do tego albo inny sposób zeby miec podłączone na raz laptopa i xboxa?
#monitor #laptopy #monitory #rtv #gaming #xbox #pc #pcmasterrace #komputer #komputery #pytaniedoeksperta #gry #programowanie #sprzet #wyborsprzetu #pytanie
@try_catch_finnaly: probowalem wlasnie i jak podlacze normalnym hdmi to od razu wyskakuje wiec cos sie z kablem poprostu nie zgrywa, ale dzieki