Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +3
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Są lepsze i gorsze ale nie muszę sobie ich demonizować wszystkich na siłę, żeby sobie zracjonalizować brak kontaktów z nimi.
Owszem, są normalnie kobiety w Polsce ( i tu je
Problem w tym, że żadna kobieta nigdy nie p--------a mi tyle o feminizmie, ile przeciętny przegryw.
Polki są jak ogół kobiet, czyli różne. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, na podstawie kontaktu z najlepszymi, jak i najgorszymi jednostkami. Doświadczenia ze wszelkimi kobietami miałem różne i pewnie o wiele szersze od Twoich więc ma to jakieś znamiona obiektywności,pomimo marnej próby ze względów statystycznych.
Myślę że nie poznałeś dobrze też zbyt wielu kobiet zza
Szkoda gadać, bo jesteś typowy NPC, lecisz na czarną za
Tak jak mówiłem, czysta frustracja i bycie toksycznym przegrywem przez co dla kobiet i całej reszty ludzi zawsze będziesz typem do pośmiania, a Ty nic z tym nie będziesz mógł zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡
@LostHoldenCaulfield:
Ale żeś się tutaj zesrał. Na pewno gość trafi tylko na takie bo wszystkie są złe. Że też wam się nie znudzi ta propaganda kłócenia
XD
Gościu, obrażasz typa tylko dlatego, że nie wtóruje z tobą w obrazaniu kobiet.
Mnie nie znasz nawet ale już wiesz że mam się zmienić i że jestem typową p0lka (czyli lecę na mokebe i chcę wrobić mojego niebieskiego w alimenty na nie jego dziecko?). A jak ktoś ci wytknie że się mylisz to czarnolistujesz xD do tego piszesz do mnie w liczbie mnogiej wmawiając mi kocopoły na kogo
@LostHoldenCaulfield: to zwykła śmierdzaca p0lka daj sobie z nią spokój obrzydliwe p0lczysko wstrętne.