Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +51
Jeżeli powiem, ze z perspektywy mojej pracy (ratownik medyczny) we #wroclaw, ze wielokrotnie z policją mieliśmy w okolicy dworca głównego interwencje do Ukraińców agresywnych, bądź nacpanych.. a raz to była to tak naćpana ma maksa Ukrainka agresywna, która pluła w nas i 6sciu ją obezwladnialiamy i dostałem od tej suki melą w twarz to już jestem onucą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Policjantka całkiem ładna btw. z
Ps. Policjantka całkiem ładna btw. z
raszko754 +25
Kibicowałem mocno PRIME i prezesowi @Bezi77 ale te wasze dziwne ruchy to jest jakaś abstrakcja. Nie wyciągacie żadnych wniosków.
Rodzina Zwierzyńskich i ich konflikt sprzedała gale i nie ma się nawet co z tym sprzeczać. Nikt nie wygenerował większych liczb z PRIME niż Cios - Magical. To oni napędzili sprzedaż. Jak wy niby rozliczacie PPV nie pokazując dowodów sprzedaży z kodu? ヽ( ͠°෴ °)ノ
#famemma #danielmagical
Rodzina Zwierzyńskich i ich konflikt sprzedała gale i nie ma się nawet co z tym sprzeczać. Nikt nie wygenerował większych liczb z PRIME niż Cios - Magical. To oni napędzili sprzedaż. Jak wy niby rozliczacie PPV nie pokazując dowodów sprzedaży z kodu? ヽ( ͠°෴ °)ノ
#famemma #danielmagical
Czy ty też miałeś znajomą/znajomego, który kiedyś
Przynajmniej u mnie zawsze tak było xD