Wpis z mikrobloga

Dziś 1/3 facetów i oskarków moggowała mnie wzrostem w biedrze. Zaczynam sobie uświadamiać, że mój ostatni atut i cope jakim jest wzrost nie jest niczym wyjątkowym i jest czymś przeciętnym we współczesnym świecie (185cm).

To był ostatni cope i nadzieja, bo ze z-----ą mordą, skórą, s-----------m/autyzmem/fobią nie mogłem liczyć na wzbudzenie porządania u samic.

Niestety na 33lvl dochodzi mocarny Norwood, siwienie, zmarszczki, krzywy kręgosłup, ogólnie agepill. W tym wieku przeciętny low tier normik jest już zarobasem i wyrywa samotne mamuśki na betankomat, ale ja jako bezrobotny od 15 lat nie mogę liczyć nawet na to(dwie lewe ręce do manualnej roboty i za niskie IQ do siedzenia za biurkiem/brak znajomości).

Tak więc czas przełknąć ostatnią czarną pigułkę i wejść w pełne objęcia blackpilla, akceptując swój los, który był mi pisany od narodzin, z moim bezwartościowym materiałem genetycznym i w środowisku w jakim się wychowałem ༼⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠༽⁠

#blackpill #przegrywpo30tce #przegryw #guwnowpis
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Barachloop: jesteś najwidocznie słaby psychicznie, twój wzrost dodaje ci pewności siebie, bo myslisz, ze jak jestes wyzszy to bys nizszego n-----ł, ale to tak nie działa, szczególnie u takiego słabego psychicznie właśnie :>
  • Odpowiedz
@Barachloop: mam to samo

186 here i 10 lat temu (25 lvl) pierwsze co mi dziewczyny mówiły, że jestem wysoki

Obecnie przeciętniak, koleżanka mi ostatnio powiedziała, że to już standard
  • Odpowiedz