@Nie_bo_ty: Fajnie że p0lacy wyglądają jak koleś ze zdjęcia i są w stanie zabrać kobietę na taką kolację xD najczęściej Jan zaprasza jak już na kawę, a jak przychodzi moment płacenia to mu gul staje w przełyku bo musi wydać to marne 15 zł xD
@Mamaboss: Jeżeli jesteś dziewczyną i masz takie doświadczenia to pewnie jesteś gruba, i niezbyt ładna i/lub generalnie masz niewielka wartość w oczach mężczyzn. Nawet skąpy Janusz wyda ostatnie cebuliony o ile panienka jest tego warta. Nie mówiąc już o tym, że koło dobrych lasek kręcą się goście, którzy mają kasę.
@duckmysick69: Tak, Janusz wyda swoje marne 10 zł na kawę i myśli, że już należy mu się seks z dziewczyną xD a jeśli się okaże, że dziewczyna nie jest zainteresowana to zostanie oblana gownem od góry do dołu, że jest materialistką, bo „naciągnęła” Januszka na wydatek :((
@Mamaboss: Żebyś wiedziała. p0lus jak musi wyjąć portfel i rzucić choćby dyszką to już czuje się wykorzystany, jeśli w zamian za to nie pobzyka xD Taki Jan z@Pierd@la na ten banknot przez godzinę na magazynie a Ty zła kobieto tego nie doceniasz xD
@duckmysick69: taka różnica między nami ;) ja jestem zdania, że kto zaprasza - ten płaci i ja nie miałabym problemu zapłacić za coś mojej randce ;) natomiast taki gbur jak ty robiłby jeszcze dziewczynie z randki złą opinie na mieście bo wypiła kawę i nie zaprosiła cię do siebie ;))
@Mamaboss: Ja jestem tego samego zdania: kto zaprasza ten płaci. Zresztą, ja jestem akurat z tych osób, które BARDZO rozrzutnie podchodzą do randek. Z tą jednak różnicą, że ja spotykam się z naprawdę dobrymi laskami, które znam z wyprzedzeniem tj. nie jestem zaskoczony ich wyglądem (i wagą) czy charakterem.
@duckmysick69: Spermiarze nigdy nie osiągną swojego celu, bo jesteśmy w stanie wyczuć czy facet jest w porządku czy jest przebrzydłym desperatem, widzącym kobiety tylko przez pryzmat naszych narządów. To zresztą można z twarzy wyczytać xD ja nie jestem z tego typu, co spotyka się tylko po to, żeby się najeść, po prostu nie wychodzę z desperatami i unikam ich ale rozumiem, że niektóre kobiety tak robią, bo nie ma co się
@Mamaboss: przejrzałem Twoje komentarze i widzę, że jesteś pewnie jakimś studentem socjologii, który na zlecenie Wyborczej pisze komentarze atakujące Polaków (czy jak to piszesz p0laków). Żałosne. Oczywiście lądujesz na czarnolisto, więc nie fatyguj się z odpowiedzią.
Amstaf pogryzł dwuletnie dziecko, że aż wyglądowało w szpitalu. Według psiarzy winne jest dziecko, bo dzieci w tym wieku są nieobliczalne. Piesek się na pewno tylko bronił.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link