@Sarmataa: chamska zaplanowana akcja. a jak są wątpliwości o tym samoboju to przecież mozna nagranie z 112 udostępnić i wsyzstko się wyjasni. a druga sprawa to niezly tvn ma reaserch ze takie rzeczy jak te foty w swoim reportażu pominęli.¯\(ツ)/¯
@Arcyksienciuniu: @Towarzysz_Pawulon ja tak na prawdę nic nie wiem. podejrzewam dwa scenariusze. 1. Oszalała i może cierpi na schizofrenie. Bo jej zeznania nie trzymają się z wersją z policjantkami. 2. Jest to zaplanowana akcja, gdzie w grę może wchodzić nawet celowa aborcja.
W każdym razie to nie jest normalna kobieta (w sensie, że nie należy do partii, organizacji), która została przez kogoś pokrzywdzona. Stąd moje podejrzenie z operacją związaną
źródło: F1eoHDKWwAAZCfc
Pobierzźródło: F1eoHPVWcAI0TB3
Pobierzźródło: F1em3SeWIAIfeI7
Pobierza potem przewalą wybory i bedą bredzić o fałszerstwach.
źródło: channels4_profile
Pobierzźródło: F1em3OyXoAAv636
Pobierzźródło: F1eaIiiXgAEZOe-
Pobierzźródło: F1ep8e-WIAAvjn6
Pobierzźródło: F1espZvWAAAGIk6
Pobierza druga sprawa to niezly tvn ma reaserch ze takie rzeczy jak te foty w swoim reportażu pominęli.¯\(ツ)/¯
źródło: F1evSvVX0AQlCp9
Pobierzźródło: F1erSdNWwAANhbE
Pobierzmi ta laska od początku nie pasowała bo nie wyglada na grzeczną. bardziej patusiare co 500+ przeznacza na fajki i browary/.
@Arcyksienciuniu: Dokładnie to był kolejny klasyczny teatr dla gojów TVN-u. Po urodzinach Hitlera z wafelkami i Ibrahimie 6 dni płynącym Bugiem.
@Arcyksienciuniu: i masz już to nagranie?
1. Oszalała i może cierpi na schizofrenie. Bo jej zeznania nie trzymają się z wersją z policjantkami.
2. Jest to zaplanowana akcja, gdzie w grę może wchodzić nawet celowa aborcja.
W każdym razie to nie jest normalna kobieta (w sensie, że nie należy do partii, organizacji), która została przez kogoś pokrzywdzona.
Stąd moje podejrzenie z operacją związaną