Aktywne Wpisy
Wrrronika +50
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Hugolina +2
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Data donacji - 20.07.2023
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Gdańsk
Grupa krwi - A Rh+
Prywatny licznik - 5850 ml
Nieregularnie i rzadko oddaję krew - jakoś tak wychodzi. Fakt, że pracuję na zasadzie B2B nie pomaga, bo nie dostaję jednego czy dwóch dni wolnych na oddanie, więc jak mam czas to wyskoczę, a jak nie mam - to nie.
Od dłuższego czasu nie śledzę kalorii i nie pilnuję jakoś mocno jedzenia. Różnie z wagą bywa, ale za to dzisiaj w końcu miałem jakąś normalniejszą hemoglobinę - 16.8. Jak dla mnie - całkiem fajny wynik w stosunku do standardowych, beznadziejnych okolic 15.
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji