Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
testoviron17 +247
Mordunie, on ma 73 lata, a śmieszkujemy jak coś przekręca, a my w jego wieku to z robakami nawet już pewnie nie pogadamy xD
#mecz
#mecz
Co z wami nie tak agenty ?
#pzu #ubezpieczenia
W PZU żeby rozliczyć polisę musi być Twój podpis pod polisą (opcjonalnie zgoda w portalu). Kręć aferę z PZU że nic nie podpisywałeś i że jeśli jest podpis ktoś musiał go podrobić i że zgłosisz na policję.
Sam pracuję w zawodzie i jestem zdania że jechać na grubo z takimi
@WiesniakzPowolania: no skoro rok temu dałeś radę mimo że jest na drugim końcu Polski, to teraz też byś dał :)
Jeśli chcesz otrzymać szczegółowe informacje o tej polisie, proponuję abyś zadzwonił na
Wasz numer wyswietlił mi sie jako podejrzenie spamu, rozmawiałem z kobieta z dosc wyraznym wschodnim akcentem, która chciała ode mnie pieniedzy za produkt o którym wiedziałem, ze go nie mam. W żaden sposób nie mogłem jej zweryfikować czy to nie scam, a miałem wszelkie podstawy sądzić, że tak jest.
W dodatku załącznik w