Aktywne Wpisy

Tumurochir +857
Dziekuję kochana Moderacjo za usunięcie mi posta z 600 plusami, prostującego kłamliwe informacje na temat zamordowania mojego kolegi Konrada
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina

ZACIENTY_CAPSLOCK +1027
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie

1. z recenzji
2. to było też do przewidzenia patrząc po: ilości dungeonów w grze(oczekiwałeś 115 różnych bosów? + z kampanii + na open worldzie etc?) + wiele gier to ma + diablo 3 też to miało.
3. to zdaje się nie jest 10 razy ten sam. jest ich 21 a dungeonów 115
ja nie wiem o czym Ty mówisz bo nie napisałeś, nie przyszło mi do głowy, zę ktoś może pisać o eliaszu w tym kontekście bo to nie ma sensu dla mnie. jego występowanie w kampanii wielokrotne jest uzasadnione a poza nią nie występuje 10 razy
@Chris_Karczynski:
to już w ogóle top kek. Mieli gotowy model graficzny, mechanikę itd. Wystarczyłoby zaimplementować do 4 i to wszystko. No ale prościej skopiować Eliasza do lochu i fajrant.
mogli, ale nie widzę tu problemu w daniu uber wersji tego samego. żadnego problemu.
1. a rozważałeś, zę nie da się po prostu modelu skopiować?
2. tak samo oprogramowania mechaniki
3. takie samo gadanie by wtedy było 'hgurr gra za 300zł a skopiowali bosa z poprzedniej gry xDDD'
znacznie gorzej by to wyglądało, bo
No jak się nie da skopiować? Jak robisz nowego bossa to musisz zrobić wszystko o zera. Myślisz wymyślić nazwę, model, mechanikę, skille itd. Biorąc z trójki już to wszystko masz tylko wystarczy zaimplementować na nowy silnik.
btw. Jak można być aż takim fanboyem?
@10129: no nie bo Duriel i Andariel zostały skopiowane z dwójki i czy ktoś na nie narzeka? Nie wydaje mi się, bo ich skopiowali, ale tylko raz. Eliasza zabiło się z 5 razy w kampanii, a potem jeszcze na udręce.
mam wątpliwości co do tego ile to czasu zajmuje, pewnie większość to oprogramowanie tego realnie.
każdy kto się z Tobą nie zgadza to fanboy?