Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +64
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
źródło: temp_file2045104632881705993
Pobierz
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#

Jeszcze do przełknięcia byłoby gdyby tel w okolicy trzymał się konkretnego masztu, jak się ładnie połączy z takim jednym (namierzyłem drania przez Net Monster) i złapie 2 kreseczki na LTE+ to byłoby cud miód orzeszki, bo robiłem speedtest i przy takim połączeniu transfery są bardzo dobre. A tak to co jakiś czas przęłącza się pomiędzy jednym z kilku w mieście i mam LTE przeplatane H+/3G. Opisałem sytuację na czacie, dział techników oczywiście dokładnie przyjrzy się mojej sprawie. Nie oczekuję wiele po tej interwencji, ale przynajmniej poziom obecnych usług Flex jest adekwatny do opłaty za plan. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, że pomarańcza dzieli maszty z różowym. Jest szansa, że #tmobile mogłoby trochę lepiej działać, lepsza technologia u Niemca? Poczekam jeszcze kilka dni i najwyżej spróbuję przetestować różowych, ale oferta Flexa bardziej mi odpowiada, zasięg już niekoniecznie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio Orange miał u mnie awarie i wysłało mnie na dalszy BTS net ledwo działał. Ale to była pierwsza taka sytuacja od 2 lat, naprawiali to chyba tydzień