Wpis z mikrobloga

Znowu znalazłem błąd w aplikacji na Androida, jak widać na poniższym obrazku, na głównej jest komentarz, a pod nim dyskusja, krótka, na dwa komentarze, tylko że Emq odpowiada Zaqowi, który nie bierze udziału w dyskusji z tego co widać, jednak gdy się wejdzie na jego profil to komentarz widać, widać go też gdy przejdzie się do dyskusji stamtąd (obrazek 2). Sprawdzenie w przeglądarce potwierdza (obrazek 3), że tam jest jeszcze jeden komentarz i w aplikacji brakuje belki z przyciskiem do pokazania pozostałych komentarzy.

#nowywykop #wykop
Goglez - Znowu znalazłem błąd w aplikacji na Androida, jak widać na poniższym obrazku...

źródło: temp_file3953847402477844409

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Goglez

2

Z perspektywy znaleziska w aplikacji nie da się wejść w widok dyskusji jak na obrazku 2, dopiero z profilu rozmówcy (albo przez link), w przeglądarce problemu nie ma. Problem może zniknąć gdy pojawią się kolejne komentarze. Zaqa na czarnej liście nie mam i nie miałem, wersja aplikacji najnowsza.
https://wykop.pl/link/7154729/polacy-nie-dogadali-sie-z-niemcami-nie-bedziemy-serwisowac-leopardow/komentarz/117621973/zawyzone-oczekiwania-czy-realistyczne
  • Odpowiedz