Aktywne Wpisy
betonoweczolo +323
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
se_mallo +374
albo na liście poszukiwanych listem gończym za malwersacje finansowe xd #frajerzyzmlm
Kończy wywód pisząc "Niepewność [domyślnie o Ukrainie w NATO] to słabość [NATO]"
KURDE, coraz ciekawsza ta Ukraińska wdzięczność.
#ukraina #rosja #wojna
Ale tak nie jest dlatego Rosja dostanie po łapkach bo zachód zawsze wygrywa, bo na zachodzie jest cywilizacja europejska a w Rosji sranie
@offroadd: Nie, nie byłaby i nigdy nie będzie
@offroadd: Bzdura, nikt nie przyjmie państwa w trakcie otwartego konfliktu jaki trwa od 2014. Nawet jeżeli Ukraina zostanie przyjęta to dopiero po zakończeniu wojny i podpisaniu pokoju.
- trwa aktywny konflikt zbrojny
- nie ma uregulowanych granic
Tak jest od zawsze i powiem więcej - o ile konflikt kiedyś się skończy, oby z jak najlepszym wynikiem dla Ukrainy, to wątpliwym jest, że Rosja uzna granice. Ukraine czeka długoletnie partnerstwo z NATO, coraz bliższa współpraca itd., ale nie członkowstwo
@joazaxa: Całkiem niedawno bredziłeś że ruskie zaraz za momencik zdobędą Kijów i wygrają wojnę - no coś śnieżnym koczkodanom nie wchodzi.
@FrasierCrane: "gadam" to że nastawienie niemiec i francji na współpracę z rosją doprowadziło właśnie ukrainę do takiego stanu