Aktywne Wpisy
kotka-a +8
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
Oltwk93 +30
#nieruchomosci
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
W przeciągu tygodnia Turcja trzykrotnie opluła rosję, a na vikop.ru widać prawdziwy wylew ludzi po wylewie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Widać, że was mocno piecze
#wojna #rosja #rosjawstajezkolan #ukraina
@Pr3z3z: w ogóle nie ma to nic wspólnego z obecną datą xD
Zauważyłeś też, że żydowskie trolle się uaktywniają w okolicach 19 kwietnia?
Nie wspominając już o antyniemieckiej aktywności, która dziwnym trafem rośnie 1 września.
@noway321: A skąd #!$%@? banderowiec bez szkoły z farmy trolli po Kijowem może wiedzieć takie rzeczy jak jego bandycki naród do dziś za to nie przeprosił
@Pr3z3z @KonwersatorZabytkow: To pa tera na wykres zainteresowania Wołyniem - dwa pierwsze skoki to rok 2020 i 2021 w rocznicę Wołynia w lipcu. Kolejny mega skok to data rozpoczęcia wojny na Ukrainie i spamowanie
@M0nty: bo każdy się zgadza, że ruskie to śmiecie, więc nie ma dyskusji. Natomiast Ukraińcy nadal czczą zbrodniarzy i wypierają się zbrodni co powoduje wzmożone dyskusje na ten temat.
@Pr3z3z: to chyba encyklopedyczny przyklad, ze wszyscy wokol to ruskie onuce, bo nawet kalendarza wam nie daja w klubie fajnopolaka...