Czemu komputerki rowerowe dobijają do takich cen typu 2k zł? Przecież technicznie to nie jest jakaś kosmiczna technologia do tego nie wymaga gigantycznej miniaturyzacji jak np smartwatche czy sportwatche.
nie jest jakaś kosmiczna technologia do tego nie wymaga gigantycznej miniaturyzacji jak np smartwatche czy sportwatche.
bo ja wiem, przecież taki Garmin 530/830 jest tylko trochę większy niż smartwatch. No i teraz weź zegarek Garmina który ma te same funkcjonalności, barometr, termometr, mapę, nawigację, wifi, komunikację po ant+. Naprawdę kosztuje mniej niż 1200PLN? ( ͡°͜ʖ͡°)
Przecież technicznie to nie jest jakaś kosmiczna technologia do tego nie wymaga gigantycznej miniaturyzacji jak np smartwatche czy sportwatche.
@sylwke3100: to napisz do chińczyka żeby Ci coś takiego wyprodukował i sprzedawaj to pod własną marką ( ͡°͜ʖ͡°)
Przede wszystkim to nie telefony - rynek o wiele mniejszy. Do tego nie wymieniasz tego co roku. Nie oszukujmy się, nie ma potrzeby wymieniać Garmina 530/830 czy Wahoo Roam/Bolt (na czym
#rower #komputerrowerowy #garmin #wahoo
bo ja wiem, przecież taki Garmin 530/830 jest tylko trochę większy niż smartwatch. No i teraz weź zegarek Garmina który ma te same funkcjonalności, barometr, termometr, mapę, nawigację, wifi, komunikację po ant+. Naprawdę kosztuje mniej niż 1200PLN? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już się kiedyś o to wykłócałem w innym
@sylwke3100: to napisz do chińczyka żeby Ci coś takiego wyprodukował i sprzedawaj to pod własną marką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przede wszystkim to nie telefony - rynek o wiele mniejszy. Do tego nie wymieniasz tego co roku. Nie oszukujmy się, nie ma potrzeby wymieniać Garmina 530/830 czy Wahoo Roam/Bolt (na czym