Wpis z mikrobloga

Srałem wczoraj na stacji Orlen. Pracownik stacji powiedział mi, że trwa promocja na paliwo i dzięki aplikacji w telefonie mogę kupić litr paliwa 30 gr taniej.
Pytam czy LPG też można.
To odpowiedział że tutaj to najlepiej się wysrać a promocji na LPG to na innych stacjach żeby szukać bo na Orlenie oni tylko paliwo promują.

No to po sraniu pojechałem i zatankowałem na CircleK gdzie jest weekendowa promocja Summer Stop 35 gr mniej na litrze LPG i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.

#orlen #paliwo
  • 6
Srałem wczoraj na stacji Orlen. Pracownik stacji powiedział mi, że trwa promocja na paliwo i dzięki aplikacji w telefonie mogę kupić litr paliwa 30 gr taniej.

Pytam czy LPG też można.

To odpowiedział że tutaj to najlepiej się wysrać a promocji na LPG to na innych stacjach żeby szukać bo na Orlenie oni tylko paliwo promują.

No to po sraniu pojechałem i zatankowałem na CircleK gdzie jest weekendowa promocja Summer Stop 35
Także sraj dalej.

@Poludnik20: a co mam innego robić jeżeli mają droższe LPG bo z jakiegoś powodu tęgie głowy jeszcze nie zrobili żadnej promocji gdzie nie byłoby wykluczenia LPG? Nie wiem skrótu się boją czy jaki wuj....
@Ligniperdus w związku z promocją na Orlenie na dystrybutorach wisi info o najniższej cenie paliw z ostatnich 30 dni. Tankowałem za 7,03, więc z promocją wyszło 6,73. Najniższa cena Pb98 z ostatnich 30 dni? 6,49... Czyli podbili 50 groszy, dali pseudo promocje na 30 groszy i nadal są 20 groszy na litrze do przodu a lud się cieszy, że dobry Orlen taki cudowny i promocje robi...