Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +16
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
czesio007p +34
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
Jeśli szukacie ciekawego miejsca na bliski wakacyjny wypad blisko Polski to warto bliżej poznać Litomierzyc. Po przejechaniu dziesiątek kilometrów po Czechach Północnych śmiało możemy stwierdzić, że Litomierzyce to najładniejsze z miasteczek w tym regionie. Miasto nazywane królewskim z wielkim rynkiem, pięknymi zabytkami, dobrze położone nad Łabą, kompaktowe i urocze. W mieście są fajne browary, w okolicy winnice. Można dojechać rowerem, samochodem lub popłynąć Łabą. Nam się bardzo podobało. Przygotowaliśmy tekst o Litomierzycach.
Zapraszam do tego znaleziska i wykopek.
Polecam obserwację hasztagu #szalonewalizki jeśli chcecie być na bieżąco z moimi znaleziskami,
#podroze #podrozujzwykopem #czechy #zabytki
Treść została ukryta...
#czarnolisto
Ale 80 plusów to trzeba dać na główna. I to wczoraj o 7 rano. 80 plusów w dzień, super ważny materiał.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli dla ciebie "żabek brak" to argument za tym, że dane miejsce jest gówniane, no to xD po prostu.
@DJParur: ja tam wole destylarnie :D