Aktywne Wpisy
wfyokyga +94
Dobranoc
Szarmancki-Los +19
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Szlak na Gubałówkę zagrodzony. Dziś stanął płot, a obok budka, w której góralka, prawdopodobnie właścicielka działki pobiera 5 zł za przejście. Polskie Koleje Linowe twierdzą, że to nielegalne działania godzące również w wizerunek Zakopanego.
Źródło: Tygodnik Podhalański
https://twitter.com/24tp_pl/status/1676538013998804993/photo/1
@modzelem: "z paragonem 12 zł"
@Jasper666: po linii najmniejszego oporu
@elberet: ta bramka godzi w wizerunek zakopanego, bo turystom się przypomina, że poza banknotami istnieją również monety, które do tej pory nie były w tamtych stronach w obiegu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@larvaexotech: po co ciągnąć psa na wakacje w górach xd
Cóż za szczyt lekkomyślności
Tak, zaorany fragment należy do pana ale jest to droga publiczna naniesiona na mapy przez urzędnika, który nie sprawdził własności gruntów i mandat 1000 zl się należy. Dziękuje bardzo.
Gmina buduje drogę asfaltową. Dziadek leci bez jednej nogi z papierami, mówi że połowa drogi należy do niego. Wojt pokazuje że na mapie jest droga gminna.
Dziadek mówi to niech wójt pokaże dowod że dziadek oddał ziemię i dostał za to pieniądze.
Wójt dalej swoje że jest to droga gminna i nie obchodzi go czy leży na ziemi dziadka