Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +296
a co do nietypowego to widać było jak się chciał uwolnić od jego wpływów, przeklinał na jego, wyzywał itp. ale tez nie mógł tego zrobić, nietypowy tak bardzo uzależnionil szkolniakow od siebie. przez nietypowego, jego psa i przez zachowanie konona, major próbował szukać szczęścia w Polsce. i sami widzicie jak to się skończyło.
#kononowicz #patostreamy
Tutaj widać, jak mu ryli banię tymi wirtualnymi dupami. Chłop myślał, że wyłączył lajta a potem w telefonie oglądał zapewnienia jakiegoś #!$%@? podesłanego przez ludzi sterujących nim jak marionetką.
@BiuroInterwencjiObywatelskiej: Tego nie rozpatruje sie w kategorii normalnie myslacego i marzącego człowieka. Przekirany łeb od chemii, infantylne podejscie do zycia, bycie duzym dzieckiem i zycie od obiadu do obiadu. Te marzenia to zyczeniowe #!$%@? na zasadzie 'chcialbym byc bogaty' po czym nurkowanie w siatce foliowej. Szkoda go jako człowieka ale nie wyrastał normalnie, psychika
@alojzy_ulamek: No co ty? AUT HEN TIC