Wpis z mikrobloga

@damianooo8: kurde, prawie 30 lat żyję i ani razu jeszcze nie postanowiłem degenerować społeczeństwa. To się jakoś specjalnie robi, nie wiem, musze chodzić po ulicy i namawiać do jakiegoś dzikiego seksu?
  • Odpowiedz
@theicecold: Nie chce mi się ciągnąć tej dyskusji. Raz że dla każdego myślącego człowieka oczywistym jest o co tutaj chodzi, dwa, oni sami nie kryją się z tym jaki jest ich cel. Twierkujący do dzieci stary dziad. Wykrzykiwanie że idą po nasze dzieci. Wszystko było na głównej na wykopie. Nawet neuropki piszą na mirko że chodzi im o propagandę wśród dzieci aby później móc zmieniać system prawny.
damianooo8 - @theicecold: Nie chce mi się ciągnąć tej dyskusji. Raz że dla każdego my...

źródło: EHzRNnWX0AAgIYH

Pobierz
  • Odpowiedz
@theicecold: Nie chce mi się ciągnąć tej dyskusji.

@damianooo8: aha xD

Raz że dla każdego myślącego człowieka oczywistym jest o co tutaj chodzi,

Doktorzy czy profesorzy filozofii nie są nigdy w stu procentach jednoznaczni jeśli chodzi o pewne definicje tak poważnych pojęć jak "ideologia", ale ty jesteś, ta? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na tym polega dyskusja, że na początku ustalamy definicje, po których się poruszamy. Ba,
  • Odpowiedz
jak wiadomo nic tak nie boli fanatyka religijnego jak #!$%@? w nie jego dupie (ʘʘ)

@fizzly: niesamowite że kogoś interesuje cokolwiek poza jego własną dupą.
  • Odpowiedz
Co najmniej 25%. Jedna z czterech literek..przynajmniej

@zeMadafaka: [citation needed]

...bo wiesz, bardzo precyzyjny procent podałeś, tak jakbyś był pewien, że wszystkie osoby spod literki T dokonywały takich rzeczy.

• Odpowiedz