Wpis z mikrobloga

czy to się kiedyś skończy, promowanie par mieszanych na siłę i wszędzie

@ravau: Nie skończy się, bo julki z gen Z wychowane na serialach Netflix mają właśnie takie preferencje. So tolerant.
  • Odpowiedz
@hellyea: dla mnie z tego zdjęcia bije jeszcze coś takiego jak "wakacyjna przygoda". Dlaczego? Być może dlatego, że w naszym kręgu kulturowym takie pary są równie popularne, co pary homoseksualne.
Czyli niepopularne.
To się oczywiście zmienia, mamy turystów i imigrantów. A czy to dobrze? Jeśli się nie integrują, nie wnoszą wartości dodanej do społeczeństwa, to nie ma to sensu.
Świat jest wielokulturowy i wielobarwny, ale właśnie to porównuje, że nie ma
  • Odpowiedz
Faktem jest, że kler przed filmem Smarzowskiego przedstawiany był w polskiej kinematografii głównie pozytywnie

@falden: Bo w większości są oni pozytywni, oczywiście wyłączając te nieliczne przypadki negatywne.
  • Odpowiedz
@krytyk__wartosciujacy: jak dla mnie wciąż to potężna nadinterpretacja i poświęcanie zdjęciu reklamującemu przecenę ciuchów zbyt wielu emocji. Ale to dla mnie. Ja tam widzę głównie napis „przecena” i okazję do upolowania jakiejś bluzki taniej ¯\(ツ)/¯
Wchodzenie z tego poziomu w tematy imigrantów, asymilacji etc. to wg mnie strzelanie z armaty w pustkę.
Rozumiem jednak, że każdy widzi świat nieco inaczej, a już na prwno nie każdy tak samo jak ja.
  • Odpowiedz
@ravau: Chcą stworzyć jedną rasę mieszając białych i azjatów (arabów) oraz czarnych. jedna ciemna masa pozbawiona korzeni i tożsamości narodowej, którą będzie można łatwo centralnie sterować, dlatego też teraz tak mocno są promowane związki białych i czarnych w mediach oraz ośmieszanie białych mężczyzn
jak ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej o tym temacie: https://www.bitchute.com/video/jSD7Kt4mHwhU/
milliebobbybrown666 - @ravau: Chcą stworzyć jedną rasę mieszając białych i azjatów (a...

źródło: bialyvsczarny2

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja tam widzę głównie napis „przecena” i okazję do upolowania jakiejś bluzki taniej ¯\(ツ)/¯

@hellyea: czyli reszta jest dla ciebie "normą". A gdyby była tam kobieta w czadorze i mężczyzna w promujący kolorową koszulkę, to też by wszystko grało i nie dostrzegałabyś kontrastu? No bo to przecież tylko reklama
  • Odpowiedz
@text: no na tej samej zasadzie jak na ulicy idziesz i jesli zobaczysz juz miedzyrasowa pare, to praktycznie ZAWSZE jest czarny, i laska biala. nigdy odwrotnie. jesli juz sie zdarzy jakims cudem, np w polskich realiach to sa najczesciej jakies brzoski i inne mulatki albo soboty i ich typiarki, ktore de facto urodzily sie w polsce i sa calkowicie "polskie" kulturowo.

Znajdz se jako facet mulatke np z ameryki poludniowej i
  • Odpowiedz
@ravau: Ktoś napisał - szkoda, że nie widać marki. Wiesz może co to za firma? Od siebie dodam, że ręka kobiety umiejscowiona jest tak, że nawet nie ma co mówić o podtekście. Programowanie trwa.
  • Odpowiedz
@krytyk__wartosciujacy: tak, reszta jest dla mnie normą. Widuję takich i takich i siakich ludzi. Dla mnie nadal są to ludzie o różnych cechach, po prostu. Przy czym różnica jest taka, że w bazowym przypadku mamy dwoje randomów o różnych cechach fizycznych jak płeć, wzrost, kolor skóry etc. poza tym nic o nich nie wiemy. W drugim przypadku dochodzi już do zobrazowania kwestii religijnych czy orientacji seksualnej- tutaj nadal dla mnie są
  • Odpowiedz
@ravau: mi takich ludzi nawet nie żal, jeśli ktoś musi kupować ciuchy i świecić logiem jak banerem reklamowym to niech sobie ogląda cokolwiek im producent wepchnie.
  • Odpowiedz