Aktywne Wpisy
Defined +97
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +101
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wszyscy teraz wyjaśniają dryblasa i kosnosa ale jakimś cudem na poruszenie tematu srawka brakuje im chyba czasu
barnej - mało śledzę ale chyba nie wypowiadał się ostatnimi czasy za bardzo o srawku
piotr wsw - robi dobrą robotę w temacie śledztwa sędziszowskiego ale jak na live ktoś pytał o srawka to dostał #!$%@?, że nie będzie robił wszystkiego na raz i jego srawek nie interesuje
onanista - ciśnie nagle kosna, wyciąga na niego hisotryjki ale "srawek nic mi nigdy nie zrobił"
kosno - mleczna centrala ustawia kosna na ostrzał niczym niemcy ustawiali cywilów przed czołgami w powstaniu warszawskim, a kosno złego słowa nie powie o centaurze
meksyk - odciął się i tylko komentuje ze swojej dziury szkolna, ciśnie kosna, ale boi się słowo powiedzieć na srawka.. srawka, który kiedyś mu montował komupter, najpewniej zainstalował mu programy szpiegowskie jak na szkolnej i teraz ma kwity na niego
peto tv - cieć od początku robi loda centaurowi, nagrywał w lesie majora z gpsem od srawka, banował na swoim kanale za pytanie o srawka itd
beatka borza, obszar - gacie obsrane
niemiecki - oddał swoje dzieło pt "szkolna" za darmo srawkowi, który je zniszczył
jutuberzy typu konopski - nagle komentery na yt mówi o majorze bo temat chwytliwy, cisną dryblasa, a nawet nie wiedzą o istnieniu srawka
wykop - szybko kasuje komentarze, gdzie nawet nie ma nic obraźliwego ale są niewygodne dla srawka
olgierdano - jedyny jechał faktycznie ze srawkiem ale nie robił tego mądrze i ma sprawę z nimi teraz.
No i ja się pytam. Kim jest kurvva srawek, że wszyscy przed nim sraja po gaciach?
@Furb: wiesz cos wiecej w temacie? jakie można mieć na nich kwity? oni wzajmenie się wystarczająco upokarzają i wysprzęglają ze wszystkiego
@extralange: szanuje ale nagraj wideo na srawka, opowiedz co i jak to zobaczymy wtedy.
@Smok_Baltazar: Obszara jedyne co interesowało to jego miłość w postaci Wojciecha Suchodolskiego, a obecnie przeżywa potężne załamanie w związku ze śmiercią kochanka i zapewne niedługo skończy działalność orbita, bo już nie zostało nic co by go nadal trzymało przy US17.
@supra107: jak mu kochanka zamęczyli to może by zawalczył o jego honor.
Każdy go nienawidzi na swój sposób, ja mam swój.
Wiadomo, że są konsekwencje pewnych działań, ale nadstawiać się celowo to bez sensu.
Nie mniej, nie sram przed nim i niech mnie za to pozwie. Wyczuwasz ironię, prawda?