Wpis z mikrobloga

#kononowicz

Wszyscy teraz wyjaśniają dryblasa i kosnosa ale jakimś cudem na poruszenie tematu srawka brakuje im chyba czasu

barnej - mało śledzę ale chyba nie wypowiadał się ostatnimi czasy za bardzo o srawku

piotr wsw - robi dobrą robotę w temacie śledztwa sędziszowskiego ale jak na live ktoś pytał o srawka to dostał #!$%@?, że nie będzie robił wszystkiego na raz i jego srawek nie interesuje

onanista - ciśnie nagle kosna, wyciąga na niego hisotryjki ale "srawek nic mi nigdy nie zrobił"

kosno - mleczna centrala ustawia kosna na ostrzał niczym niemcy ustawiali cywilów przed czołgami w powstaniu warszawskim, a kosno złego słowa nie powie o centaurze

meksyk - odciął się i tylko komentuje ze swojej dziury szkolna, ciśnie kosna, ale boi się słowo powiedzieć na srawka.. srawka, który kiedyś mu montował komupter, najpewniej zainstalował mu programy szpiegowskie jak na szkolnej i teraz ma kwity na niego

peto tv - cieć od początku robi loda centaurowi, nagrywał w lesie majora z gpsem od srawka, banował na swoim kanale za pytanie o srawka itd

beatka borza, obszar - gacie obsrane

niemiecki - oddał swoje dzieło pt "szkolna" za darmo srawkowi, który je zniszczył

jutuberzy typu konopski - nagle komentery na yt mówi o majorze bo temat chwytliwy, cisną dryblasa, a nawet nie wiedzą o istnieniu srawka

wykop - szybko kasuje komentarze, gdzie nawet nie ma nic obraźliwego ale są niewygodne dla srawka

olgierdano - jedyny jechał faktycznie ze srawkiem ale nie robił tego mądrze i ma sprawę z nimi teraz.

No i ja się pytam. Kim jest kurvva srawek, że wszyscy przed nim sraja po gaciach?
  • 12
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: Sradek ma kwity na obu braci barnejów. Ale pioter jest użyteczny w tym aby rozwiązać sprawę majora na korzyść sradka. Tylko tyle i aż tyle.
  • Odpowiedz
Sradek ma kwity na obu braci barnejów.

@Furb: wiesz cos wiecej w temacie? jakie można mieć na nich kwity? oni wzajmenie się wystarczająco upokarzają i wysprzęglają ze wszystkiego
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: Akurat meksyk mówił na swoim gniocie, że odkąd pojawił się Sławek wszystko zaczęło się psuć, z początku jak przybył na szkolną wyglądał jak typowy widz spod bramki niegroźny, bez pozorów zawładzenia. Ale reszta to prawda, że tylko komentuje, nie bierze żadnego udziału już tam.
  • Odpowiedz
@Marcin35: no właśnie, meksyk ciśnie kosno jak po mopsie, a srawka to tak delikatnie skrytykuje, ze od przybycia srakwa wszystko się psuje. widzisz różnicę? zwłaszcza że srawek ma duzo wiecej za uszami
  • Odpowiedz
obszar - gacie obsrane

@Smok_Baltazar: Obszara jedyne co interesowało to jego miłość w postaci Wojciecha Suchodolskiego, a obecnie przeżywa potężne załamanie w związku ze śmiercią kochanka i zapewne niedługo skończy działalność orbita, bo już nie zostało nic co by go nadal trzymało przy US17.
  • Odpowiedz
Obszara jedyne co interesowało to jego miłość w postaci Wojciecha Suchodolskiego, a obecnie przeżywa potężne załamanie w związku ze śmiercią kochank

@supra107: jak mu kochanka zamęczyli to może by zawalczył o jego honor.
  • Odpowiedz
@S @Smok_Baltazar mok_Baltazar: Ale po co miałbym to robić, gardze nim i tyle, nie muszę obwieszczać tego całemu światu.
Każdy go nienawidzi na swój sposób, ja mam swój.
Wiadomo, że są konsekwencje pewnych działań, ale nadstawiać się celowo to bez sensu.
Nie mniej, nie sram przed nim i niech mnie za to pozwie. Wyczuwasz ironię, prawda?
  • Odpowiedz