Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +305
Módlcie się konfiarze żeby w poniedziałek do debaty został wystawiony Bosak, a nie Mentzen. W przeciwnym wypadku słupki mocno polecą w dół jak Sławek znowu zacznie się miotać i nie będzie rozumiał pytań. Co by nie mówić o Krzysiu to jest zdecydowanie bardziej ogarnięty w wystąpieniach publicznych. No nie jest po prostu tak tępy jak Sławek xd Nie daj boże jeszcze jakby doszło do konfrontacji z JE Tuskiem, o boziu to będzie
Viado +39
A teraz sobie wyobraźmy że naszym krajem dalej rządzi Tusk:
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
Ciecz uszkodziła połączenie taśmy flex do szkła matrycy, starając się to naprawić szukałem w internetach informacji czy to jest możliwe, jak się do tego zabrać, jakich rozwiązań użyć? Wiecie co? Nie znalazłem nic sensownego więc postanowiłem coś pokombinować, no bo jak to tak, że się nie da?!
Naprawa powiodła się, wyświetlany obraz odzyskał pierwotną jakość, trwało to kilkanaście godzin, tutaj macie to skrócone do 15 minut
Zobaczcie bo tak szalonej naprawy szybko nie zobaczycie ;)
#majsterkowanie #diy #elektronika #lutowanie #macbook #laptopy #polskiyoutube