Aktywne Wpisy
Mdx91 +2
Dawajcie krotkie historie swoich nickow
eaxata +27
czaicie że są sobie jakieś gimbusy wiedzący w ogóle kto to jest ta lexy, oglądający namiętnie te wszystkie patogale, i te gimbusy się dowiedziały, że wyciekło zdjęcie którejś z szarpiących się za włosy w tych galach patusiar jak komuś o-------a pęto, i oni teraz zakładają konta na wykopie, żeby tutaj szukać tego zdjęcia?
Przynajmniej poprawiłeś mi humor tym, że ocena odzwierciedla wiedzę, choć przed chwilą
@reznerek: są miejsca gdzie na to patrzą, przynajmniej w mojej branży i to jest bardzo ważna wskazówka - że trzeba stamtąd uciekać, bo są z-----i.
Ale jeśli wyróżnienie na dyplomie ma dla OPa sprawić radość, to mu tego z całego serca życzę. Może to głupie, ale ja dyplom doktorski mam na ścianie w domu nad biurkiem i jestem z tego
@gdziemojimbuspiatka: Mam nadzieje, że specjalnie wiele cię ta 5 nie kosztowała. Inaczej może cię przygnębić wieść, że jesteś ostatnią osobą, która w ogóle zwróci na to uwagę by choćby np. postawić cię przed osobami mającymi gorsze oceny.
W jakiej branży patrzą na to, na jaką ocenę się obroniłeś na na kierunku "informatyka"?