Wpis z mikrobloga

@Poyar: Wolisz przytulanie się w parterze? Wczorajszą walkę mimo wyniku fajnie się oglądało na małe rękawice. Jak wolisz przytulanie to siebie odpal sparing graplerski Borysa Mańkowskiego i Gamrota XD
  • Odpowiedz
@wieszjo: a gdzie napisałem co ja wolę? Co ty mi imputujesz? Napisałem, że każda walka Kasi jest #!$%@?. Bo jest. Gość się nadaje do baletu, ładnie biega po ringu, ładnie macha łapami, ale jego #!$%@? o tym, że komuś nayebie, to kpina. Nawet Polaka nie był w stanie ubić, powalić na deski, nie ma w genach tego czego, co mogłoby zrobić z niego zabijakę. Technicznie gut gut, ale walki to
  • Odpowiedz
@wieszjo: Nie będzie żadnego rewanżu w małych rękawicach, gdyby walka była równa to jeszcze można by o tym pomyśleć, natomiast Kasjo został mocno zdominowany, jedynie sens miałaby walka w balonach, ale czemu Zadora miałby się zgodzić na takie warunki skoro wygrał i to on powinien dyktować warunki
  • Odpowiedz
@Bezi77: Nie róbcie rewanżu a już na pewno nie jako main event. To jest na rękę Kasjuszowi ale mało kto czeka na tą walkę. Jak chcecie głośny main event to zróbcie Murański - Najman a jeśli koniecznie z Kasjo to Kasjo - Najman. Musicie się rozwijać i dawać to co chcą widzowie a nie zawodnicy. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz