@WielkiNos: dziewczyno ubieraj i chodź bo lato jest i nie patrz i nie słuchaj innych. Nogi i stopy prawie cały rok nie widziały słońca ale jak widze różowe w porach i buciorach to mnie sie nóż otwiera. Chociaż old niebiescy chodzą luźno....
@WielkiNos: Ani jakas szalowa, ani tez tragiczna. Skromna. Tak 5-6/10. Jezeli jest wygodna i jest z przewiewnego materialu to bardzo dobry pomysl na upaly.
@WielkiNos: Główny powód czemu mi sie nie podoba, to materiasł, nie cierpie wszystkiego co choc troche przypomina panterkowe cetki, bo mi sie kojarzy z kiczowatymi paniami za pieniadze. To że wisza rekawy jak wór od pyrów to inna sprawa. Dodam ze na modzie znam sie jask male dziecko, ale to wlasnie male dziecko powiedzialo krolowi ze jest nagi ;) zapytaqłas ekspertow to masz odpowiedz :D
@WielkiNos: Moim zdaniem bardzo spoko, na pewno wygląda to lepiej od obecnie panującej mody na te spodenki/krótkie legginsy które już nie są nawet obcisłe a po prostu szyte, że drugą dupę robią i topów oraz szerokich plastikowych spodni przy 30 stopniach.
#pytaniedoniebieskichpaskow #modadamska #niebieskiepaski
@Jozeffo0 wam to się nic nie podoba jak nie jest obcisłe albo nie eksponuje dupy i cycków ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@WielkiNos: Zależy od nosa. Jak mały, to sukienka idealna. Ale na duży nos się nie nadaje
@WielkiNos: spoko. Byłaby jeszcze fajniejsza gdyby bardziej przylegała, zwłaszcza w talii.
Ale i takie wychodza ładnie.
@pieczony_szczur_z_ogniska: na słońce to lepiej dłuższa, żeby nogi tez zakryc przed UV