Aktywne Wpisy
Kamenes +67
Trwa ogólne oburzenie z powodu #protest w #francja #paryz. I ja się ogólnie z nimi zgadzam, sam nie chciałbym, by do Polski przyjeżdżali ludzie z muzułmańskich państw. Tylko że jest problem, bo w Polsce brakuje rąk do pracy, więc my musimy imigrantów do siebie sprowadzać, bo zwyczajnie gospodarka przestanie się rozwijać. Dlatego zachowanie Konfederacji, która szczuje na Ukraińców i zniechęca ich do pozostania w Polsce, jest zdradą stanu. Uchodźcy z #
smuteczek2000s +39
Cześć,
w końcu czuję się dobrze, mimo, że to był ciężki tydzień - wypowiedzenie, nowa praca, spontaniczny wyjazd do Chorwacji i planowanie go. Większe dawki leków, nowe leki.
Ale czuję się już lepiej. Lubię siebie bardziej, swoje ciało i czuję się zwyczajnie z sobą dobrze.
Wzięłam się za siebie i od razu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
w końcu czuję się dobrze, mimo, że to był ciężki tydzień - wypowiedzenie, nowa praca, spontaniczny wyjazd do Chorwacji i planowanie go. Większe dawki leków, nowe leki.
Ale czuję się już lepiej. Lubię siebie bardziej, swoje ciało i czuję się zwyczajnie z sobą dobrze.
Wzięłam się za siebie i od razu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Link i kupon na moim Telegramie, stronie FB, grupie FB (więcej informacji na moim profilu) lub w prywatnej wiadomości
---------------
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag, jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi band 6"
---------------
#chinskacebuladrony