@Nerlo_ajcats: odpowiedzą że te na których jest największą marża lub zalegają. Słuchawki w dużej mierze podlegają subiektywnej ocenie (poza konstrukcją) więc pytanie kogos o rekomendacje jest bezcelowe
@Nerlo_ajcats: przecież masz na sklepie karte produktu oraz specyfikacje techniczną, co chcesz usłyszeć od ludzi z call center którzy tego nawet w dłoniach nie trzymali?
@Nerlo_ajcats: no widać że nie rozumiesz.... Czy tobie sie wydaje że takie podmioty jak x-kom czy morele, to jest sklep komputerowy pana Zenka na rogu ulicy w Wygwizdowie? Co ich obchodzi czy kupujesz kupe czy nie - jeżeli dany indeks sprzedaje sie powiedzmy 100-200 szt miesięcznie to nie będą nawet starać sie przekonać anonka z wykopu, bo po co? i o jakiej odpowiedzialności ty piszesz?
@Nerlo_ajcats: mam głośniki edifier. Jakościowo bardzo dobre, dźwięk mi się podoba, to nie najprostsza chinszczyzna noname. Ale dopóki nie posłuchasz i nie dotkniesz to nie dowiesz się czy dla Ciebie dobre.
No edifier są w promce ale nie wiem cY to nie jakąś chinszczyzna.
Czyli nie biorą odpowiedzialności i zamawiają co popadnie? To mogą ci kupę wysłać i jes,cze podziękujesz. Hmm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu