Wpis z mikrobloga

@wojstenik: to w Dotę da się jeszcze grać? Ja mam wrażenie, ze kolegom ze wschodu już odcięli wszystkie inne gry i cały naród tam siedzi. A z polotem u nich różnie :P
  • Odpowiedz
@KTreu: Ruskie akurat dość dobrze grają i całkiem nieźle kumają o co chodzi w tej grze, czyli bieganie w 5. Problem jest z innymi graczami gdzie każdy kładzie na indywidualizm i kiedy oblegacie całym teamem bazę wroga czyli we 3 jak się uda dobrze ludzi zebrać, to indywidualne kwiatuszki siedzą w jungli bo muszą zebrać te ostatnie 50 golda które im brakuje na itemek do swojej mety xD
  • Odpowiedz
@Vinizius: to masz totalnie inne doświadczenia niż ja. Właśnie z ruskimi mi się gra najgorzej, bo albo gdzieś zaśpią, albo mamy teamfight, a nasz carry idzie na drugi koniec mapy farmić, bo on nie będzie robił nic do 30 minuty, bo jeszcze nie ma 5 itemków w inventory. I jeszcze się drą po rusku i myślą, że cały świat ich rozumie. A drą się, bo np raczysz przejść koło campa i
  • Odpowiedz
@KTreu: Chyba się denerwują bo im doświadczenie za creepy zabierasz xd tzn dzieli się. Właśnie w przegranych grach mam tak że mamy najważniejsze teamfighty a jakiś carry śpioch siedzi w tym czasie w dżungli. Jednak nie wiem jakiej narodowości jest taki osobnik. Możliwe że i rosyjskiej. Jednak czasem trafią się tacy ruscy że ciągle biegają w 5 jak zergi i ciężko z nimi wygrać.
  • Odpowiedz
@Vinizius: wczoraj tak grałam, ale z chłopakami z Hiszpanii (3 od nich, my we 2 z kumplem z PL). Bardzo fajna dynamika gry. Carry schodził do lasu jak nie miał ulti i niewiele się działo, reszta polowała na chodzących solo. Do takich ruskich to bym nic nie miała, ale jak mówię, większość moich doświadczeń jest innych.
Nie mógł się denerwować, że mu exp podbieram, bo nawet go tam nie było. Ja
  • Odpowiedz
@KTreu: tak trzeba grać ( ) a jako support jakimi postaciami grasz? Moi ulubieni to Warlock, Crystal Maiden (ale to kiedyś, ostatnio mocno mi się znudziła), Undying, Treant Protector. Lubię też Silencerem chociaż on to się najbardziej na mida nadaje.
  • Odpowiedz
@Vinizius: totalnie inny zestaw: Shaman, WD, Dazzle, Ogre :D Może jeszcze czasem Jakiro.
Silencera biorę czasem na support offlinowy. Kusi mnie żeby częściej też na offie supportować Razorem i QoP bo mają dobry harass.
  • Odpowiedz