Aktywne Wpisy
barthepx +170
Elegancko dniówka 100 zł za cały dzień #frajerzyzmlm
Ka4az +123
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Nedzela:
- Lajt Majora i równoległy lajt Leszka, spożywanie kaszanki i picie alkoholu niewiadomego pochodzenia.
- Purpurowy Leszek odpada, ale wstaje i wychodzi. Być może odczuwa skutki działania spirytusu technicznego, który jest inny niż zwykle, zatruty butanonem w wyższym stężeniu niż normalnie.
- Jako doświadczony menel (żyjący w pustostanie i korzystający z tego trunku), wywołuje u siebie wymioty. Na lajt już nie wraca mimo rekordowej sumy, którą zarobił.
- Lajt trwa bez Leszka do ok. 23:00, Dryblas Haras polewa Majorowi a-----l, każe wzywać prostytutki, mówi o swoim wzwodzie.
- W pewnym momencie matka Dryblasa zamyka drzwi, widzi sytuację.
- Suchodolski pomimo wpływu dużych sum za picie alkoholu i dzwonienie do prostytutek, zostaje poinformowany, że dostanie 20 zł.
- Major wrzuca ostatni wilm, na który jest upojony, ale w stopniu raczej średnim.
Poniedziałek:
- Ok. 11:00 Leszek, pomimo wywołania wymiotów, odczuwa skutki zatrucia butanonem; Idzie do Rudej Kitki, ta wzywa karetke.
- Pomimo, że widziała libację z udziałem swego syna, nie sprawdza "oficjalnie" jego stanu, ani stanu Mojora (nie wyraża obaw, że oni również mogli się zatruć).
- Zapewne to jednak sprawdza: razem z Dryblasem odkrywają ciało Majora, który wskutek zatrucia alkoholowego zadławił się wymiocinami, opojony alkoholem przez Harasa.
- Trwa usuwanie dowodów: butelek ze spirytusem, na miejsce podstawione są 4 puste butelki, o których Haras mówi potem Piotrowi WSW. Nie wiadomo, jakie akcje są przeprowadzane z udziałem komputera, kont i konta bankowego Majora. Dryblas wcześniej powiadamia Centrale o sytuacji. Następuje ustalanie wersji - pierwszy etap wybielania i pozorowania samobójstwa Majora przez wypicie 2 l wódki (sugeruje to Dryblas w rozmowie z WSW, jednak już wcześniej Pato pisze o samobójstwie).
- Powiadomienie służb o śmierci Mojora ok. 18:00.
- Audycja w Nocnym Radio: sprawa Majora wycieka do opinii publicznej, ale nie ma potwierdzeń.
- Wyprawa Piotra WSW i sławetny telefon do Dryblasa: druga faza wybielania: "Major się zapił, znaleziono butelki, zarzygany na czarno, nic zdrowego nie miał". Czarne wymiociny, którymi się udlawił denat, to nie wymioty fusowate, a spożywana kaszanka.
- Wszystko, co dzieje się później jest efektem realizowania zmowy. Wciągnięty zostaje w nią Leszek, który potwierdza pogłoski, że Major pił rozpuszczalnik. Wszelkie niejasności są przemilczane.
#kononowicz
Wszystko to niestety nie tłumaczy dlaczego Dryblas się nie zatruł,
A Dryblas się nie zatruł... bo wiedział,