Wpis z mikrobloga

Oo to to to. Moje każde praktycznie osiagniecie rownież było przypłacane wiekszym stresem i nerwami niż moich kumpli. Pracuje teraz w pracy co dla wielu jest niszowa no może w najlepszym wypadku przecietna, jednak dla mnie to wyżyny moich umiejętności.
@TurboDynamo: No to może i nie ma sensu, ale ludzie i tak robią i będą robić. Palenie, ćpanie picie też nie ma sensu, a i tak to robimy. A, czekaj. To po co te całe zawody sportowe itp, skoro porównywanie nie ma sensu?
@kamil150794: każdy odpowiada sam za siebie i za swoje czyny, jesteś odpowiedzialny za to żeby robić tylko to co jest dla ciebie użyteczne. Skoro uważasz porównywanie się do innych za użyteczne to to rob. Ja uważam że mi to szkodzi więc tego nie robię.
@kamil150794: oczywiście że zależy. Po prostu znalazłeś sobie dziedzinę której możesz robić z siebie ofiarę bo daje ci to copium. Wmawiasz wszystkim wokol że od nas nie zależy nasze życie po to żeby nie brać za nie odpowiedzialności, najłatwiej jest powiedzieć że nicnode mnie nie zależy, usiasc na dupie i tyle. To srogie copium ale masz do tego prawo. Powtarzam - chcesz tak żyć to tak żyj, ale nie wmawiaj innym