Aktywne Wpisy
Beesly +3
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
Jabby +1196
Resztę lepiej, żeby Bosak ogarniał
#konfederacja #bosak #polityka
@pamareum: ty tak na serio?
Jak w szkole.
Mentzen wczoraj nie wiedział nawet jakie pytanie Petru zadać
@pamareum: chyba oglądaliśmy inne wywiady. Jasne Bosak ładnie mówi, ale jak zaczniesz uważnie się przysłuchiwać temu co gada to tam praktycznie nie ma treści, jest cały czas uciekanie od tematu a pytany o konkrety się gubi albo kłamie.
To takk jakbyś się zachwycał wypowiedziami Brauna. Posłuchaj sobie jakiś dłuższych wypowiedzi Bosaka np jakiegoś podcastu gdzie realnie po drugiej
hmm dobrze panie psorze.
Jak sie zadaje pytanie to chce sie uslyszec odpowiedz.
Uslyszales odpowiedz memcena na pytanie jak by zaglosowal w referendum o wystapieniu z UE?
Ja sie przyznam ze nie uslyszalem. Tak na to pytanie jak i na kilka innych. Raczej nie jestem gluchy.
Zamiast odpowiadac to lal wode i kluczyl. To nie jest powazne podejscie. Podobnie jak obrona
@gorzki99: z UE się wytłumaczył dziś w RadiuZET. Zapomniałeś o małym szczególe, czyli jak Orlen jest śmieciowy ZA PISIORÓW, wcześniej chyba nie sprawiało to problemu(?)
@opk20: A myslisz ze mnie to interesuje?
Koles dostal pytanie i na nie nie odpowiedzial. Spoko - jego sprawa.
Ale zamiast rigczem powiedziec "na to pytanie nie odpowiem" To robi z ludzi debili ze niby odpowiada a gowno a nie odpowiada.
@gorzki99: https://www.youtube.com/live/y5eTT_Bn5Uw?feature=share będzie przeciw wyjściu, bo aktualnie się to nie opłaca.
Co do Orlenu, ty nie zrozumiałeś, bo jakoś za PO nie przypominam sobie inby z cenami itd, a o ile pamiętam to tak samo był państwowy. Taka spółka powinna zarabiać, ale nie na swoich obywatelach, proste
@rsnbl: Dziekuje za info. NIe mozna bylo tak wczoraj odpowiedziec? Trema go zjadla? A moze doszlo doniego jak poplynal i sie ratuje. MNiejsza. Wczoraj odpowiedzi nie bylo dzisiaj jest. OK
Kuce to reczywiscie myslec nie potrafia czy tylko udaja? Jak udaja to mega dobrze im wychodzi.
Koles mielismy debate 2 kolesi.
Jeden z nich jest cznnym politykiem, bioracym udzial w kampanii, "zabawicielem polski" do ktorego kuce sie slina jak ida spac.
Drugi z nich to "czlowiek przejezyczenie". Juz dawno wylecial z polityki. Raczej malo kto go uwazal za jakos wyjatkowo elokwentnego.
I Ty tumaczysz
Na Wykopie dzłają pisPOwskie boty zeby szczuć i zniechęcać głosowania na konfederacje, moderacja usuwa jakiekolwiek wpisy działające na + dla konfederacji także wisi mi, jak i twoja, czy kogoś innego opinia o konfederacji, bo nie wiem czy
Meritum bylo takie ze rozgrzeszasz "zbawce narodu" bo zrobil to samo co "czlowiek przejezyczenie" (ten od szesciu kroli jak dobrze pamietam)
Wysil szare komorki. Porownales tych 2. Co jest lepsze? Porownanie "zbawcy narodu" do "czowieka przejezyczenie" czy "czlowieka przejezyczenie" do zbawcy narodu?
No wlasnie. Wiec ogarnij sie co wlasnie napisales - i tak srednio chyba to chciales.
Na pewno na niego nie zagłosuję, chociaż to nic nie zmieni, bo będzie startował z pierwszego miejsca w Warszawie, więc na pewno wejdzie do sejmu.
Jak nie będzie na kogo głosować w Warszawie to wezmę zaświadczenie do głosowania o pojadę zagłosować do okręgu podwarszawskiego na JKM
Dla Ciebie czytanie ze zrozumieniem to abstrakcja czy co?