Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: Bosak zazwyczaj jest profesjonalnie przygotowany na tematy, których ma dotyczyć rozmowa.

@pamareum: chyba oglądaliśmy inne wywiady. Jasne Bosak ładnie mówi, ale jak zaczniesz uważnie się przysłuchiwać temu co gada to tam praktycznie nie ma treści, jest cały czas uciekanie od tematu a pytany o konkrety się gubi albo kłamie.

To takk jakbyś się zachwycał wypowiedziami Brauna. Posłuchaj sobie jakiś dłuższych wypowiedzi Bosaka np jakiegoś podcastu gdzie realnie po drugiej
@opk20:

Wypadł tragicznie ponieważ ( tu napisz swoją opinie )

hmm dobrze panie psorze.

Jak sie zadaje pytanie to chce sie uslyszec odpowiedz.

Uslyszales odpowiedz memcena na pytanie jak by zaglosowal w referendum o wystapieniu z UE?

Ja sie przyznam ze nie uslyszalem. Tak na to pytanie jak i na kilka innych. Raczej nie jestem gluchy.

Zamiast odpowiadac to lal wode i kluczyl. To nie jest powazne podejscie. Podobnie jak obrona
Za pewnie zagłosował bym za wyjsciem z uni ale wiesz jakie by były tego konsekwencje jak by to powiedział na antenie?

@opk20: A myslisz ze mnie to interesuje?
Koles dostal pytanie i na nie nie odpowiedzial. Spoko - jego sprawa.

Ale zamiast rigczem powiedziec "na to pytanie nie odpowiem" To robi z ludzi debili ze niby odpowiada a gowno a nie odpowiada.

z UE się wytłumaczył dziś w RadiuZET. Zapomniałeś o
będzie przeciw wyjściu, bo aktualnie się to nie opłaca.

@rsnbl: Dziekuje za info. NIe mozna bylo tak wczoraj odpowiedziec? Trema go zjadla? A moze doszlo doniego jak poplynal i sie ratuje. MNiejsza. Wczoraj odpowiedzi nie bylo dzisiaj jest. OK

Co do Orlenu, ty nie zrozumiałeś, bo jakoś za PO nie przypominam sobie inby z cenami itd, a o ile pamiętam to tak samo był państwowy. Taka spółka powinna zarabiać, ale nie
@opk20: A u was to murzynow bijo.

Kuce to reczywiscie myslec nie potrafia czy tylko udaja? Jak udaja to mega dobrze im wychodzi.
Koles mielismy debate 2 kolesi.

Jeden z nich jest cznnym politykiem, bioracym udzial w kampanii, "zabawicielem polski" do ktorego kuce sie slina jak ida spac.

Drugi z nich to "czlowiek przejezyczenie". Juz dawno wylecial z polityki. Raczej malo kto go uwazal za jakos wyjatkowo elokwentnego.

I Ty tumaczysz
@gorzki99:Jak na razie, to sam się orzesz, Wyżej napisałeś, że wypadł tragicznie, bo nie potrafił odpowiedzieć na pytanie o UE, Petru nie potrafił odpowiedzieć na pytanie o gotówkę i co on nie wypadł tragicznie?

Na Wykopie dzłają pisPOwskie boty zeby szczuć i zniechęcać głosowania na konfederacje, moderacja usuwa jakiekolwiek wpisy działające na + dla konfederacji także wisi mi, jak i twoja, czy kogoś innego opinia o konfederacji, bo nie wiem czy
@opk20: Miras milo ze chcesz prowadzic dyskusje. Szkoda ze nie odnosisz sie do meritum.

Meritum bylo takie ze rozgrzeszasz "zbawce narodu" bo zrobil to samo co "czlowiek przejezyczenie" (ten od szesciu kroli jak dobrze pamietam)

Wysil szare komorki. Porownales tych 2. Co jest lepsze? Porownanie "zbawcy narodu" do "czowieka przejezyczenie" czy "czlowieka przejezyczenie" do zbawcy narodu?

No wlasnie. Wiec ogarnij sie co wlasnie napisales - i tak srednio chyba to chciales.
@gorzki99: wpis randoma z internetu jest ostatnią rzeczą którą bym się przejmował także luz, mówisz w takim razie że oddasz głos na Tuska, spoko pamiętam jak rządził to było jak było ale stabilnie, pytanie czy tusko nadal jest psem Niemiec i zrobi co mu karzą i za rok będziesz miał ciapkowo na ulicach. Ja niestety nie mogę oddać głos na nich skoro otwarcie mówią że z moich zarobionych pieniędzy będą dalej
@opk20: Mentzen najbardziej poleciał w 3uja z wiekiem emerytalnym. "Zostawić" tak jak jest, czyli dyskryminacja mężczyzn

Na pewno na niego nie zagłosuję, chociaż to nic nie zmieni, bo będzie startował z pierwszego miejsca w Warszawie, więc na pewno wejdzie do sejmu.

Jak nie będzie na kogo głosować w Warszawie to wezmę zaświadczenie do głosowania o pojadę zagłosować do okręgu podwarszawskiego na JKM
@opk20: Znowu sie obrazisz ale co mi tam (wlasnie sobie odswiezam serial dr house wiec mi to lotto :P)

Dla Ciebie czytanie ze zrozumieniem to abstrakcja czy co?

Wiec pojde zaglosowac. BO od 25 lat mam to prawo i tyko jakos 2 razy nie skorzystalem. Idealna wersja byloby dla mnie jakby opozycja wystawila jedno liste. Jasne ze na niej bylaby lewica, i psl (a jak wspomnialem - nie moj target). Ale