Aktywne Wpisy
pieknylowca +85
XDDDD psiarze to podludzie - ta łysa pała weszła do biedronki z żoną i z psem (który najwidoczniej zmienia się w coś innego po wzięciu na ręce). Przysapal się do ochroniarza, który go upomniał że jest zakaz, do menedżera który zakazał kasjerkom skasowania go, do kasjerek i do jakiegoś młodego któremu powiedzieli że da im pieniądze i on za nich z tego zapłaci a ten im odpowiedział żeby "wypie*dalali, że tu się
Euro 2016 to już była czysta poezja. Znajomi, urlop, wyniki naszej druzyny.
MŚ 2018 to już zupełna odmiana i kompletny dramat. Od tego czasu nasza druzyna zaczyna szurać o dno i kopać w mule.
Od tego też czasu nie daje rady oglądać tej druzyny.
Teraz z trudem wytrzymuje 1 połowę. Mam tak wielkie zobojętnienie w stosunku do tej druzyny że czasami nawet nie wiem że grają i dowiaduje się o tym dopiero kilka dni przed meczem.
Mentalnie ta druzyna to jakaś banda tęczowych zniewieściałych gigusiów bez charakteru.
Wczoraj tez pomimo ze wygrywaliśmy 2;0 drugą połowę nie włączyłem (True Detective na HBO chociaż raz już obejrzane wygrało)
Troche #gownowpis a moze i mocno #gownowpis ale czasami dziwi mnie jak z kibica od 1995 roku druzyny narodowej nagle ta druzyna przestała mnie interesować. Może to początki demencji albo alzheimera sam nie wiem.
#mecz
Nie widzę w tym nic złego i dziwnego, że bieganie za szmacianką nie traktujesz jako najważniejsza rzecz w swoim życiu a tylko jako dodatek i to nie taki najistotniejszy.