Aktywne Wpisy
To samo ci dzikusy i barbarzyńcy zrobią z Wami, gdy w razie wojny zostaniecie złapani a ruscy będą potrzebować informacji. To samo robią teraz z całą masą żołnierzy ukraińskich.
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć
Trabancik +33
- Stephen Totilo | axios.com
#playstation #ps5 #ps4
Ale jajca, kto by się spodziewał, że firma chciałaby wyrzucić swojego największego konkurenta z rynku. Takie rzeczy to tylko u tego złego Microsoftu na pewno, bo Sony to całym serduszkiem kibicuje Microsoftowi, żeby miał jak najwięcej klientów i pieniędzy i wszystkiego
scenariuszu śmierć konkurencji, wydaje mi się że to logiczne w każdej branży.
Nie przypisywałbym jakiejś większej wagi do takiego maila pisanego do gościa zajmującego się finansami, bo to było pewnie na zasadzie 'Musisz mi zaufać, potrzebujemy tych 70mld, jest to dużo ale dzięki temu przejęciu Sony umrze i w ciągu
@yeradd: dokładnie, dlatego tak jak zawsze podałem link do artykułu (który nawet nie jest za paywallem) gdzie można wszystko przeczytać i jest tak jak zawsze cały kontekst.
Faktycznie celowo nie wkleiłem tego co jest przed dwukropkiem aby kolejny raz w tym miesiącu zmanipulować opinię publiczną (8 osób z czego 3 znają angielski) na niekorzyść firmy Microsoft Xbox Gamepass.
Wygoogluj sobie co to jest marketing i wszystko powinno Ci się rozjaśnić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie znowu tylko ten zły Microsoft ładnie mówi na konferencjach żeby omamić graczy, a inni