Aktywne Wpisy
balticporter +555
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Historycznygagatek +806
Całe życie w jednym miejscu. Kiedyś za dzieciaka największe przekleństwo - wiocha, poniemiecki dom, kawałek ziemi gdzie trzeba ciągle coś robić bo rodzice każą. Teraz wychodzę za ten sam dom z takim widokiem i cieszę się z tego, że tu jestem. ŚP. Tatko miał rację, że jeszcze kiedyś to wszystko docenię. Nie dość, że właśnie zaczynam nowy etap w życiu gdzie jako Przewodnik Sudecki Górski będę oprowadzać ludzi po swoich rewirach opowiadając
Z zapowiadanego na tagu krachu i ciężkiej bessy, wyszła agresywna hossa. Nowi eksperci pojawili się na tagu, starzy gdzieś poznikali, cześć z nich tylko zmieniła „skórkę” z niedźwiedziej na bycza, cześć pewnie przypłaciła swoje zacietrzewienie depozytem i nawet nie chce już zaglądać na konto maklerskie a co dopiero na rzeczy z giełda powiązane. Identycznie to wyglądało po covidowej hossie i wtedy taka wycinka niedźwiedzi z tagu była sygnałem do S. Zobaczymy jak się to zestarzeje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Życie spowodowało odcięcie się od czytania artykułów od wykop investments ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Aktualnie nadal trzymam longi od sierpnia zeszłego roku, ładnie rośnie i ciągle sobie mówię "i'm not leaving"
niech tylko zacznie spadać
@151346136:
@maniek74: Może bedzie tak i tym razem, a może nie będzie. Wtedy szczytowa dystrybucja na sp500 trwała 3 mce, teraz tylko Russel jest w rocznej konsoli. Opędzlować hurtem tak wygrzane papiery z topki SP500 najlepiej byłoby w jakimś konsolidacyjnym, dłuższym przystanku. Wiadomo, że wszystko może się odwrócić na pięcie i zesrać pionowo w dół,
dlatego właśnie ponzi pompuje już 9 miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)