Aktywne Wpisy
pokyw12 +85
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Nawiąże do mojej wczorajszej wizyty na raszei bo mało pamiętam z niej. Trochę wypity i najarany fest byłem.
Jeśli komuś się nie podoba w jaki sposób się tam odzywałem, ze jeb4lem osoby które donejtowaly i mnie wyzywały. To zapraszam na raszei i zróbcie to wszystko za mnie.
1. Trzeba było najpierw utemperować Jacka i pocisnąć mu. Szkoda ze nic do niego i tak nie doszło.
2. Jak mnie wyzywacie w donejtach to będę was tak samo jeb*al tylko ja się odezwę i powiem to do kamery, a wy napiszecie przez klawiaturę i wyślecie opcje wyślij oraz przeczyta to za was syntezator mowy. Większość ludzi na wykopie nie oszukujmy się, ale jest mojej postury albo nawet i gorszej. Wiec mam prawo do was mówić że nie powiecie mi tego w twarz.
https://www.youtube.com/watch?v=xFImlNEhjUc
3. Prują się, że jeżdżę na raszei za pieniądze. NO JO BEDE JEZDZIL NA RASZEI BO TO MOJA PASJA XD. Przyjąłem opłate w 725 tibia coinsach, bo jestem grajkiem tibijskim i gram w tą grę. Także 725 tc to 124zl około + donate 30zł to 154zł. Jeżdżenie na raszei i pilnowanie meneli to nie jest moje hobby, tylko jak ktoś już mnie prosi to rzucam stawkę. (Chyba że jadę z własnej woli to nawet nie ma gadki o pieniądzach.
CEL BYŁ PROSTY
POJECHAĆ NA RASZEI, POGADAĆ Z MARIUSZEM ABY WŁĄCZYŁ WTYCZKĘ, POCISNĄĆ GARBATEMU, ŻE MA RUSZYĆ DOPE I ZACZĄĆ CHODZIĆ PO DOSTAWY. +dodatkowo widzowie chcieli się powyzywać to dostali pare pocisków na twarz i nagle ból dupy na wykopie że Mela się napina XDDDD
PS. Jeśli komuś się nie podoba obecny włodarz to zapraszam na Raszei 4c/184, 87-100 Toruń. Zdobycie danych do teamvievera mariusza jest tak proste. Wystarczy wejść zapukać i spisać sobie z komputera wszystko.
Cała filozofia.
Ale kto pytał?
#danielmagical
a ludzie cisna w donejtach kazdego taki jest po prostu
@hakerbonzonieumiezlozycpc Twoim starym, ale w wersji trzezwej.
@gigachad_has_entered_the_chat ty masz zaburzenia osobowosci, jak poprzedni wlodarz wiec z toba nie mam zamiaru dyskutowac. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja was zachecam że jeśli chcecie aby to wszystko działało tak jak wy chcecie to jedzcie do Mariusza
No to niezle, dorosly chlop ktory uznal za stosowne wyzywac sie z ekranem komputera xd Na dodatek po wytrzewieniu jeszcze sie tlumaczy i w sumie nie czuje wstydu oraz stwierdza poniekad, ze tak trzeba. Zapytalbym sie kim ty jestes paja*u ze smiesz przychodzic do cudzego domu i kogos ustawiac ale w
Dodam jeszcze tylko ze dakdmkasm.. . sorry twoja matka wola mnie do lozka
**edit
znizam sie do twojego poziomu intelektualnego marny trollu