Wpis z mikrobloga

Elo wykopki.
Nawiąże do mojej wczorajszej wizyty na raszei bo mało pamiętam z niej. Trochę wypity i najarany fest byłem.
Jeśli komuś się nie podoba w jaki sposób się tam odzywałem, ze jeb4lem osoby które donejtowaly i mnie wyzywały. To zapraszam na raszei i zróbcie to wszystko za mnie.
1. Trzeba było najpierw utemperować Jacka i pocisnąć mu. Szkoda ze nic do niego i tak nie doszło.
2. Jak mnie wyzywacie w donejtach to będę was tak samo jeb*al tylko ja się odezwę i powiem to do kamery, a wy napiszecie przez klawiaturę i wyślecie opcje wyślij oraz przeczyta to za was syntezator mowy. Większość ludzi na wykopie nie oszukujmy się, ale jest mojej postury albo nawet i gorszej. Wiec mam prawo do was mówić że nie powiecie mi tego w twarz.
https://www.youtube.com/watch?v=xFImlNEhjUc
3. Prują się, że jeżdżę na raszei za pieniądze. NO JO BEDE JEZDZIL NA RASZEI BO TO MOJA PASJA XD. Przyjąłem opłate w 725 tibia coinsach, bo jestem grajkiem tibijskim i gram w tą grę. Także 725 tc to 124zl około + donate 30zł to 154zł. Jeżdżenie na raszei i pilnowanie meneli to nie jest moje hobby, tylko jak ktoś już mnie prosi to rzucam stawkę. (Chyba że jadę z własnej woli to nawet nie ma gadki o pieniądzach.

CEL BYŁ PROSTY
POJECHAĆ NA RASZEI, POGADAĆ Z MARIUSZEM ABY WŁĄCZYŁ WTYCZKĘ, POCISNĄĆ GARBATEMU, ŻE MA RUSZYĆ DOPE I ZACZĄĆ CHODZIĆ PO DOSTAWY. +dodatkowo widzowie chcieli się powyzywać to dostali pare pocisków na twarz i nagle ból dupy na wykopie że Mela się napina XDDDD

PS. Jeśli komuś się nie podoba obecny włodarz to zapraszam na Raszei 4c/184, 87-100 Toruń. Zdobycie danych do teamvievera mariusza jest tak proste. Wystarczy wejść zapukać i spisać sobie z komputera wszystko.
Cała filozofia.

Ale kto pytał?

#danielmagical
  • 31
  • Odpowiedz
@Czolowy_zawodnik: Bez obrazy ale uroiłeś sobie jakąś skazaną na porażkę misję i wykonywałeś ją w stanie półprzytomności xD No nie tędy droga do osiągnięcia czegokolwiek na tej Raszei.
  • Odpowiedz
@Czolowy_zawodnik: ad 1. a juz zostawcie tego jacka. chlop ze zlamana noga ktora pewnie #!$%@? sie zrosla i wiadomo ze ludzie na beke podkrecaja mariusza na niego zeby byly dymy ale bez jaj. co on ma zrobic, pelzac sie po te dostawy, chlop jest skonczony niestety (tak jak i mariusz xD). bez garbacza bedzie juz totalna stypa i tylko roszczeniowy mariuszek

a ludzie cisna w donejtach kazdego taki jest po prostu
  • Odpowiedz
@PZt37: Zapłacili mi, wiec czy to bedzie udana misja czy nie. Nie interesuje mnie. Chociaz sam chcialem poogladac raszei. EDIT: Misja była udana - Strim lecial
@hakerbonzonieumiezlozycpc Twoim starym, ale w wersji trzezwej.
@gigachad_has_entered_the_chat ty masz zaburzenia osobowosci, jak poprzedni wlodarz wiec z toba nie mam zamiaru dyskutowac. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja was zachecam że jeśli chcecie aby to wszystko działało tak jak wy chcecie to jedzcie do Mariusza
  • Odpowiedz
@Czolowy_zawodnik: Bardzo dobrze, ze napisales ten komentarz(ʘʘ) A czemu, to kiedys ci wytlumacze albo sam skumasz.
No to niezle, dorosly chlop ktory uznal za stosowne wyzywac sie z ekranem komputera xd Na dodatek po wytrzewieniu jeszcze sie tlumaczy i w sumie nie czuje wstydu oraz stwierdza poniekad, ze tak trzeba. Zapytalbym sie kim ty jestes paja*u ze smiesz przychodzic do cudzego domu i kogos ustawiac ale w
  • Odpowiedz
@don-zwierz: Sorry spalem z twoja matka i nie dawala mi wstac z lozka aby napisac wczesniej ten komentarz. Ps na chwile wyswietlilem co za parowa z blacklisty pisze.
Dodam jeszcze tylko ze dakdmkasm.. . sorry twoja matka wola mnie do lozka

**edit
znizam sie do twojego poziomu intelektualnego marny trollu
  • Odpowiedz