Wpis z mikrobloga

Afera z p0lką w Grecji pokazuje jak zazwyczaj wyglądają fabuły gówno romansideł typu „365 dni” w rzeczywistości XDD P0lka pojechała do egzotycznego kraju, została porwana, ale historia nie kończy się piękną miłością, tylko porzuceniem gdzieś w rowie z dziurą w dupie xd
#p0lka #afera #grecja
  • 74
  • Odpowiedz
Ale Ty masz racje, a samce alfa się rzucają. Jak ostatnio czytałem to była narracja że poszła się tylko z nimi pobawić i była budowana że historia że są ślady szarpaniny i że dwóch z nich mają rany po szarpaninie co wskazuje że zrobić mogli jej coś wbrew jej woli xD Ale wykopki będą trzymać narracje że każda polka zdradzi chłopa jak jakiś śniady książe zagada i w naturze polki jest dać
  • Odpowiedz
@Kantar:

Ogólnie jak jesteś kobietą i coś Ci się stanie to zawsze jakoś to będzie twoja wina według wykopu

Nie no w nienormalnych czasach takie typiary jeździły w towarzystwie swoich facetów na taki wypady, ale widocznie żyjemy w normalnych czasach :) Są silne i niezależne, więc #!$%@?ć!
  • Odpowiedz
Walka upośledzonych XD

@inozytol: Czemu nazywasz to walką upośledzonych? Ja tylko napisałem że to są idioci dla mnie co tworzą sobie narracje że p0lka i poleciała na śniadego księcia i chciał zdradzić. Nigdzie nie usprawiedliwiam jej i nie mówię że dobrze zrobiła, ale gadanie że poszła sie wyszaleć i zdradzić chłopa jest głupie bo laska najprawdopodobniej nie żyje bo ja zabili
  • Odpowiedz
  • 7
@Wiecznie-zmelinowany Laska chodzi pijana SAMA po obcym kraju, idzie gdzieś z dopiero co poznanymi obcokrajowcami, do tego dzikusami z Pakistanu. Kto by się spodziewał, że coś złego się stanie xD
Kolejna reklama "polskiej gościnności" za granicą.
  • Odpowiedz
idzie gdzieś z dopiero co poznanymi obcokrajowcami,

@Dlkvv: Gdzieś czytałem wersję opowieści, że jeden z ciapaków był jej znajomym z pracy.

Nevertheless, jest pewna granica. Choć nie dla wszystkich. Jeżeli któryś z ciapaków się rozpruje, sprzeda kolegów i dostanie cienką pajdkę, to później napisze o tym książkę i porozmawia przy herbatce z władzami wypoku, o życiu.
  • Odpowiedz
@daniel700: O jak zabłysnąłeś intelektem. Nie wiesz co się naprawdę stało, ale będziesz wyzywał jakąś randomową dziewczynę, by potwierdzić jakiś swój incelski stereotyp. Żenada typie.
  • Odpowiedz
@Kantar dokładnie bo nie ma nic pomiędzy piwnicą, a podrzędną robotą w miejscu gdzie sprowadza się imigrantów z 3 świata bez żadnej kontroli którzy nie mają żadnych zasad społecznych ani moralnych. A na dodatek jeszcze się łazi samemu po klubach i spożywa produkty alkoholowe.
Ja jako facet miałbym wątpliwości czy w Polsce bezpiecznym byłoby pójść samemu na kluby. Czego zresztą nigdy nie zrobiłem i jak chodziłem to albo na zamknięte imprezy z
  • Odpowiedz