#nieruchomosci czy ktoś pracujący jako pośrednik, albo bankowiec może mi powiedzieć, czy banki zaczęły już zmieniać sposób liczenia zdolności kredytowej do kredytu 2%? szef KNF mówił ostatnio, że wystąpi taka rekomendacja dla banków, więc jestem ciekaw czy jest już zmiana, ponieważ chciałbym wziąć kredyt będąc na ułamku etatu. Proszę o odpowiedzi tylko osób, które mają konkretne informacje.
@szejk_wojak: Skoro dopłaty można stracic z dnia na dzien to teoretycznie kredytobiorca powinien byc w stane udźwignąć kredyt bez dopłat, więć zdolność liczona inaczej dla BK2% nie jest taka oczywista.
@szejk_wojak nie zauważyłeś że on ma problemy psychiczne? Ma ledwo zdolność kredytową na bk i wszędzie jakiś plebs widzi xD Pomijając już że wprowadza w błąd w każdym swoim wpisie
@OlekAleksander: Można stracić tylko w związku z działaniem z pełną premedytacją, wiążącym się z poprawą sytuacji materialnej, to nie jest tak że się potykasz się na chodniku i tracisz dopłaty. Zdolność liczona lepiej (niż dla rat malejących) jest powiedziałbym pewna, pytanie w jaki dokładnie sposób. A KNF faktycznie coś sie #!$%@?, zaczyna mnie to irytować tbh
Można stracić tylko w związku z działaniem z pełną premedytacją
@Majzel20: A jakie to ma znaczenie dla banku? Bank chce ponieść jak najmniejsze ryzyko przy odzyskiwaniu długu, więc to nie jest głupie, że uwzględni to, że dopłat może zaraz nie być.
po to, żeby jak najmniejsza część plebsu miała dostęp do tego programu, który w oczywisty sposób będzie czynnikiem proinflacyjnym
@francoisinho: ale Ty i Twoje widzimisię mają gówno do gadania xD BK2% jest tłustym pętem wyborczej podwędzanej i zapadła decyzja, że "ma wyjść" więc wyjdzie, choćby po trupach.
Skoro dopłaty można stracic z dnia na dzien to teoretycznie kredytobiorca powinien byc w stane udźwignąć kredyt bez dopłat, więć zdolność liczona inaczej dla
@szejk_wojak: żeby komuś dosrać. Nie może być tak, żeby sąsiad był szczęśliwy a ja nie. Jestem spadkowym trollem na wykopie i boli mnie dupsko jak inni mają lepiej. Dlatego robię wszystko co w mojej mocy, aby sprowadzić innych do parteru. Aby było im przykro. Albo przynajmniej przez chwile tak źle jak mi.
@danielnieobajtek na tym właśnie polega działanie spadkowców i ich prawnika francoisa xD bieda tworzy zawiść, wyzwiska i ogromną chęć zrównania innych do tego samego poziomu
Musi być ci mega przykro, że wchodzisz w swój post i wszyscy mają cię w dupie i jeszcze ci cisną, a pod moim postem pisze masa osób, która przejrzała już, jakim jesteś imbecylem xD
@francoisinho jesteśmy na tym samym wykopie? xD jest mi bardzo przykro że mam do czynienia z takim baranem i nic więcej xD przecież w tym poście i wszędzie indziej to ciebie jadą
Proszę o odpowiedzi tylko osób, które mają konkretne informacje.
@francoisinho: oczywiście że zaczną, po #!$%@? zakłamywać rzeczywistość?
O zmniejszeniu bufora dla BK2% mówi się od miesięcy, 2 tygodnie do startu, a tutaj ciągle nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Majzel20: A jakie to ma znaczenie dla banku? Bank chce ponieść jak najmniejsze ryzyko przy odzyskiwaniu długu, więc to nie jest głupie, że uwzględni to, że dopłat może zaraz nie być.
Nawet pod twoim własnym postem ci cisną xD
@francoisinho: ale Ty i Twoje widzimisię mają gówno do gadania xD BK2% jest tłustym pętem wyborczej podwędzanej i zapadła decyzja, że "ma wyjść" więc wyjdzie, choćby po trupach.
Musi być ci mega przykro, że wchodzisz w swój post i wszyscy mają cię w dupie i jeszcze ci cisną, a pod moim postem pisze masa osób, która przejrzała już, jakim jesteś imbecylem xD
W czytaniu że zrozumieniem jak widać też nie błysnąłeś po raz kolejny, więc masz: xD