Wpis z mikrobloga

#danielmagical Ciekawe czy i ile donejtorzy i wysyłający paczki by wytrzymali z takimi sąsiadami jak Panowie z Raszei ? Bo o----------e na wspóle z robakami piękny syf, szkoda tylko sąsiadów bo z prusakami i innym robactwem beda się tam p-------c w nieskończoność jeśli ich nie wydupca stamtąd
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szczerze ? Od zmiany włodarza obejrzałem moze 10m8n strima i ze 2 szoty, straciłem zajawke do oglądania tego syfu.

@XYZ91: aha znudziło ci się oglądanie więc teraz umoralniasz innych?
  • Odpowiedz
@XYZ91: Prawda jest taka, że to oni sami się doprowadzili do takiego stanu. Gdyby chociaż temu degeneratowi chciało się utrzymać minimum czystości to by tam nie było takiego syfu, a pić mogli by dalej we w miarę ludzkich warunkach, ale Mariuszek jest wykolejeńcem, ma chorą banie i działa na szkodę swojego zdrowia to tym bardziej nie będzie uznawał, szanował czyichś norm i granic.
  • Odpowiedz
@XYZ91: jesteś jak taki grubas któremu udało się zrzucić 2kg i teraz p------i cały czas o tym jak to sportowy tryb życia i zdrowe odżywianie jest ważne. Idź w c--j.
  • Odpowiedz
@Meserole: Gdzie umoralniam ? Dla mnie od zawsze trzeba było byc jebnietym by komukolwiek wysyłać cokolwiek bezinteresownie jeśli nie jewt to cel charytatywny, ale bez idiotow nie ma.zabawy. @El_Parasol Gdzie mówię o sprzątaniu czegokolwiek ? @Niggalke nawet przygłupie nie zrozumiałeś wpisu, a się wypowiadasZ. Tfuu
  • Odpowiedz
@XYZ91: to jest właśnie smutna rzeczywistość mieszkania w bloku. Wprowadzając się do 10-pietrowca masz duże szanse trafienia na jednego menela, który zarobaczy wszystkie mieszkania w bloku. U mnie na starym mieszkaniu tak było. Typiara 60+ wszystkim na klatce rozpowiadała, że wredne k---y z opieki kazały jej posprzątać mieszkanie, a ona stara i nie ma siły. Za to miała siłę biegać 3 razy dziennie po ćwiartkę. Przez 5 lat spółdzielnia przeprowadzała
  • Odpowiedz