Wpis z mikrobloga

@opk20: Zazwyczaj nie kasuje sie wpisow gdzie autorpokazuje jakim jest krestnem. Te wpisy sie zostawia zeby bylo sie z czego smiac.

A z tego jak Ty rozumiesz scene polityczna wynika tylko jedno - czytajacy ten wysryw ubawi sie na tydzien lub dluzej.
  • Odpowiedz
@opk20: nie mogę poprzeć ich nacjonalistycznych zapędów i narracji pt. "Prawdziwy Polak, to heteroseksualny człowiek, gorliwy katolik, aktywnie walczący z "wrogami ojczyzny" w postaci LGBT, aborcji, polityków/ludzi "działającymi jedynie w interesie niemieckim lub żydowskim" "; kur wa, sorry.

Gospodarka git, sam lajkuję filmiki Mentzena jak gada i piętnuje ZUS-y obnaża politykę finansową PiS-u, itd., ale światopoglądowy program Konfy mnie cholernie obrzydza i za nic ich nie poprę przez to, mnie interesuje
  • Odpowiedz
idz pić dalej harnasia i nic juz wiecej dzis nie pisz

@opk20: I to powiedial koles co czepia sie o argumenty?

Moze teraz dotrze do Ciebie jakim blaznem jests - komus wypominasz a sam nie potrafisz uargumentowac. Niech zgadne.. Wyborca konfederussji? Ale moge sie mylic. Wyborcy pisu maja tak samo.

Wiec zastanow sie jeszcze raz nad tyym co napisales. Jak zrozumiesz jakiego babola walniesz to wyjdie to na dobre i Tobie
  • Odpowiedz
  • 2
@gorzki99: Gościu, co ja ci mam argumentować? Umiesz czytać ze zrozumieniem co napisałem w głownym wpisie?
PiS i PO jeden socjalistyczny szajs, Pis proponuje 800+, PO chciało 800+ od czerwca. PIS daje BK2% PO daje BK0% Czego nadal nie rozumiesz licytują sie na social za nasze pieniadze a ty ich bronisz albo jesteś po prostu płatnym trolem.

Cały ten wpis zaraz i tak spadnie takze duzo czasu nie masz.
  • Odpowiedz
Czego nadal nie rozumiesz

@opk20: Ano tego gosciu:

Konfederacja jest najlepsza partią którą możemy wybrać,

Jakim kretynem trzeba byc zeby tak sadzic to tez nie rozumiem.

I zeby byla jasnosc:

Gospodarczy program konfederussji jest mi blizszy iz program jakiejkolwiek innej partii. Ale to co te oszolomy maja w programie swiatopogladowym wywoluje u mnie torsje. (rzyganie jakbys tak nie zrozumial)

Wiec mimo to ze gospodarka jest dla mnie mega wazna to nie
  • Odpowiedz
  • 1
@gorzki99: Poświecenie wolności ? A co miałbyś niby stracić?
Jak zakazali ci wyjść z domu nawet do lasu to wtedy nie straciłeś ?
Ehhh...
  • Odpowiedz
@opk20:

PiS i PO jeden socjalistyczny szajs, Pis proponuje 800+, PO chciało 800+ od czerwca. PIS daje BK2% PO daje BK0% Czego nadal nie rozumiesz licytują sie na social za nasze pieniadze a ty ich bronisz albo jesteś po prostu płatnym trolem.

Konfederacja popiera 500+, a w głosowaniu nad 14. emeryturą połowa posłów nie wyraziła sprzeciwu. Co do kredytów faktycznie wyraża sprzeciw, ale po 1. nie jest to klasyczny
  • Odpowiedz
Poświecenie wolności ? A co miałbyś niby stracić?

@opk20: MIras widze ze kumaty to nie jesets. Trudno - zdarza sie. Ale teraz przynajmniej widze ze musze inaczej pisac- jak dla debila. Trudno - zdarza sie.

Na chwie obecna - powtrzam: na chwile obecna, jeszce raz powtorze: na chwie obecna konfederussja nic mi nie obierze - bo nie rzadzi i nie stanowi prawa. NIestety nie jestem w stanie cofnac sie z inteligencja
  • Odpowiedz
  • 0
@rwL_: Wiesz dobrze ze jeżeli konfederacja powiedziała by w prost ze nie popiera 500+ był by to strzał w kolano przed wyborami i tego nie mogą zrobić
  • Odpowiedz
@opk20: Wiesz dobrze że jeżeli PO powiedziała by w prost że nie popiera 500+ był by to strzał w kolano przed wyborami i nie mogą tego zrobić
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99: Wiesz co, tym wpisem kończę z tobą dalszą dyskusje bo jedyne co potrafisz to nazwać kredynem lub debilem i nic pozatym, nie daleś żadnego argumentu odkąd dukasz tu te swoje obelgi...

z fartem
  • Odpowiedz
@opk20: Rowniez z fartem. Szkoda tylko ze nie zauwazykes ze TO TY ZACZALES WPIS i to Ty powinienes dac argumenty.

No ale taki wasz obraz. I wy sie jeszcze dziwicie ze inteligentni ludzie na slowo konfederacja dostaja torsji?
  • Odpowiedz