Aktywne Wpisy
Kturo mirabelkę najbardziej kochacie?
- analna dewastatorka 16.3% (8)
- Drobne na taryfe 4.1% (2)
- Njdnscośtam 16.3% (8)
- Lukija 2.0% (1)
- choochoomotherfucker 4.1% (2)
- oficjalniemartwa 2.0% (1)
- szzzzzz 8.2% (4)
- Stormi 6.1% (3)
- 2-fenyloetyloamina 4.1% (2)
- Innywymiar90 36.7% (18)
Teuvo +21
szkoda że nie kupiłem więcej piwa, czuję się jak alkoholik pijąc tę nalewkę z kredensu
Ciekawe ile wytrzyma ten wpis zanim go usunięcie XD tylko wpisy jadące po konfederacji zostają na wodzie, reszta do kosza.
#polityka #konfederacja #mentzen #pis #lewica
A z tego jak Ty rozumiesz scene polityczna wynika tylko jedno - czytajacy ten wysryw ubawi sie na tydzien lub dluzej.
Gospodarka git, sam lajkuję filmiki Mentzena jak gada i piętnuje ZUS-y obnaża politykę finansową PiS-u, itd., ale światopoglądowy program Konfy mnie cholernie obrzydza i za nic ich nie poprę przez to, mnie interesuje
@opk20: I to powiedial koles co czepia sie o argumenty?
Moze teraz dotrze do Ciebie jakim blaznem jests - komus wypominasz a sam nie potrafisz uargumentowac. Niech zgadne.. Wyborca konfederussji? Ale moge sie mylic. Wyborcy pisu maja tak samo.
Wiec zastanow sie jeszcze raz nad tyym co napisales. Jak zrozumiesz jakiego babola walniesz to wyjdie to na dobre i Tobie
oni wiedzą w głebi duszy że #!$%@?ą głupoty
@opk20: bo wyzywałeś i obrażałeś. Akurat ten wpis nie zniknie
PiS i PO jeden socjalistyczny szajs, Pis proponuje 800+, PO chciało 800+ od czerwca. PIS daje BK2% PO daje BK0% Czego nadal nie rozumiesz licytują sie na social za nasze pieniadze a ty ich bronisz albo jesteś po prostu płatnym trolem.
Cały ten wpis zaraz i tak spadnie takze duzo czasu nie masz.
@opk20: Ano tego gosciu:
Jakim kretynem trzeba byc zeby tak sadzic to tez nie rozumiem.
I zeby byla jasnosc:
Gospodarczy program konfederussji jest mi blizszy iz program jakiejkolwiek innej partii. Ale to co te oszolomy maja w programie swiatopogladowym wywoluje u mnie torsje. (rzyganie jakbys tak nie zrozumial)
Wiec mimo to ze gospodarka jest dla mnie mega wazna to nie
Jak zakazali ci wyjść z domu nawet do lasu to wtedy nie straciłeś ?
Ehhh...
Konfederacja popiera 500+, a w głosowaniu nad 14. emeryturą połowa posłów nie wyraziła sprzeciwu. Co do kredytów faktycznie wyraża sprzeciw, ale po 1. nie jest to klasyczny
@opk20: MIras widze ze kumaty to nie jesets. Trudno - zdarza sie. Ale teraz przynajmniej widze ze musze inaczej pisac- jak dla debila. Trudno - zdarza sie.
Na chwie obecna - powtrzam: na chwile obecna, jeszce raz powtorze: na chwie obecna konfederussja nic mi nie obierze - bo nie rzadzi i nie stanowi prawa. NIestety nie jestem w stanie cofnac sie z inteligencja
z fartem
No ale taki wasz obraz. I wy sie jeszcze dziwicie ze inteligentni ludzie na slowo konfederacja dostaja torsji?