Aktywne Wpisy
WielkiNos +208
Wiele kobiet ocenia sytuację Anastazji przez pryzmat wysoko rozwiniętej kultury i obowiązującego prawa własnego kraju. Nie dociera do nich, że są kultury o wiele bardziej prymitywne, dla których zbiorowo zgwałcić i zabić kobietę to nie przestępstwo tylko dobra zabawa zwykłą rzeczą. Gdyby im powiedziała, że nie mają prawa jej dotknąć to by ją wyśmiali i jeszcze dali w ryj żeby nauczyć, że nie ma prawa się odzywać.
To nie są polscy mężczyźni,
To nie są polscy mężczyźni,
NadiaFrance +11
Według mnie można już powiedzieć ze ukraińska kontrofensywa zakończyła się porażką, nic się nie udało.
Mam nadzieje ze Ukraina nie będzie się unosiła honorem, a zadziała pragmatyzm, zaczeka na dostawę zachodnich myśliwców, a w miedzy czasie będzie wciąż szkolić swoje nowo sformowane siły, inaczej to się skończy jak w pierwszej wojnie światowej.
#ukraina #wojna #rosja
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
Mam nadzieje ze Ukraina nie będzie się unosiła honorem, a zadziała pragmatyzm, zaczeka na dostawę zachodnich myśliwców, a w miedzy czasie będzie wciąż szkolić swoje nowo sformowane siły, inaczej to się skończy jak w pierwszej wojnie światowej.
#ukraina #wojna #rosja
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
#mecz