Aktywne Wpisy
badreligion66 +460
3x32 +30
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazkatoli #bekazpodludzi #bekaprawakow #bekazlewactwa #aborcja #polska #bosak #polityka
Także do szpitala niech się nie wybiera nawet tylko modli i umiera naturalnie.
@missioncritical: oj.... Ale to jest wyjątkowa sytuacja... No rozumiesz...
Jeśli jego żona pracowała w Ordo Luis i ma takie same poglądy, to prawdopodobnie w takiej sytuacji mogłaby podjąć sama decyzje, a on po żałobie i rozgoryczeniu mówiłby to co mówi teraz.
@zbuntowana_strzyga: jak wiadomo pracownicy Ordo Iuris znani są z tego, że przestrzegają wszystkich przykazań bożych ( ͡º ͜ʖ͡º).
Życzę powodzenia, ale nie wiem czy uda ci się wyjąć ten gwóźdź z głowy facetowi.
@gazozaur: dlatego właśnie każdemu katozamordyście popierającemu te zakazy życzę takiego przypadku w rodzinie. Może to przyniosłoby jakieś otrzeźwienie.
@officer_K: Dobry punch-line.
Ja jestem ciekawa, co mówiłby Krzysiu, gdyby to on się urodził kobietą. Chciałabym zobaczyć to uniwersum.
a wśród wykopków to jakieś 15%.
A na wszystko mają odpowiedź, że oni nie rządzili i są lepsi niż inni...
@jakacper: dla rodzinki też zajebista frajda! Tylko #!$%@?ć miesiąc różańcowy i można zachodzić w kolejną ciążę! A co z nią będzie? Zależne od woli pana boga!
Niby śmieszne ale straszne za razem... Zwłaszcza, że to rzeczywistość
zakaz aborcji bierze się z kontrreformacyjnych prób walki z modernizmem i protestantyzmem. Kiedy upowrzechniło się piśmiennictwo ktoś wpadł na pomysł że nie da się żyć tak samo jak kilka wieków wcześniej i taki