Wpis z mikrobloga

krzyś b0sak z k0nfederacji uważa, że "naturalna śmierć, SZCZEGÓLNIE W OTOCZENIU KOCHAJĄCEJ RODZINY, jest DOBRA"! Nie to co "MORD ABORCYJNY"! Oczywiście krzyś i jego środowisko podejmuje decyzje w tej sprawie (o ryzykowaniu czyimś życiem w imię pustynnych baśni niepiśmiennych beduinów) za ewentualnych zainteresowanych... Wolnościowiec proszę Państwa!

#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazkatoli #bekazpodludzi #bekaprawakow #bekazlewactwa #aborcja #polska #bosak #polityka
officer_K - krzyś b0sak z k0nfederacji uważa, że "naturalna śmierć, SZCZEGÓLNIE W OTO...

źródło: b0sak katozamordystyczny wariat

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • 105
@officer_K: Żeby go ktoś przypadkiem naturalnie nie pozbawił życia i nie nazwał tego dobrem bo będzie przypał.

Także do szpitala niech się nie wybiera nawet tylko modli i umiera naturalnie.
  • Odpowiedz
  • 206
ciekaw jestem czy Krzysiek by nawijał tak samo, gdyby to jego żona leżała w szpitalu i czekała na to, żeby zdeformowany płód zaczął stanowić zagrożenie dla jej życia?

@missioncritical: oj.... Ale to jest wyjątkowa sytuacja... No rozumiesz...
  • Odpowiedz
@missioncritical:

ciekaw jestem czy Krzysiek by nawijał tak samo, gdyby to jego żona leżała w szpitalu i czekała na to, żeby zdeformowany płód zaczął stanowić zagrożenie dla jej życia? Nie wiem, ale się domyślam.

Jeśli jego żona pracowała w Ordo Luis i ma takie same poglądy, to prawdopodobnie w takiej sytuacji mogłaby podjąć sama decyzje, a on po żałobie i rozgoryczeniu mówiłby to co mówi teraz.

• Odpowiedz
@officer_K: takie coś może #!$%@?ć tylko osoba, która nie doświadczyła nigdy takiej sytuacji. #!$%@?ć tych zamordystów. Jak można być takim zacietrzewionym człowieczkiem i próbować coś na wzór Rumunii za czasów Ceaușescu? Każdy wie jak to się skończyło i ile ludzkich tragedii przyniosło.
  • Odpowiedz
Jeśli jego żona pracowała w Ordo Luis i ma takie same poglądy, to prawdopodobnie w takiej sytuacji mogłaby podjąć sama decyzje, a on po żałobie i rozgoryczeniu mówiłby to co mówi teraz.

@zbuntowana_strzyga: jak wiadomo pracownicy Ordo Iuris znani są z tego, że przestrzegają wszystkich przykazań bożych ( ͡º ͜ʖ͡º).

Życzę powodzenia, ale nie wiem czy uda ci się wyjąć ten gwóźdź z głowy facetowi.
  • Odpowiedz
  • 3
takie coś może #!$%@?ć tylko osoba, która nie doświadczyła nigdy takiej sytuacji. #!$%@?ć tych zamordystów. Jak można być takim zacietrzewionym człowieczkiem i próbować coś na wzór Rumunii za czasów Ceaușescu? Każdy wie jak to się skończyło i ile ludzkich tragedii przyniosło.

@gazozaur: dlatego właśnie każdemu katozamordyście popierającemu te zakazy życzę takiego przypadku w rodzinie. Może to przyniosłoby jakieś otrzeźwienie.
  • Odpowiedz
@officer_K ja tylko czekam, aż kiedyś się wyda, że albo jakaś pani polityk, albo żona polityka zażarcie zwalczających aborcje, sama sie tego dopuściła. Fikołki wtedy będą na tyle niebezpieczne, że będą mogły wpłynąć na ekliptykę.
  • Odpowiedz
@officer_K: mnie to śmieszy, że na wykopie jest pełno cepów, którzy są za zakazem, bo im się to kojarzy tylko z tym, że julki wreszcie nie będą mogły się ruchać bez gumy, a potem masowo abortować płody.
  • Odpowiedz
@not_enough Godkowa jest babą i zobacz co gada. Takie mniej więcej miałbyś fikołki, sporo jest tam zresztą kobiet w tych szurskich partiach. Pojawienie się ekipy narodowców u Korwina ujawniło naprawdę całość #!$%@? poglądów jej członków i zwolenników. ( _)
A na wszystko mają odpowiedź, że oni nie rządzili i są lepsi niż inni...
  • Odpowiedz
@officer_K nie ma to jak umrzeć w kochającej rodzinie zaraz po narodzinach, naszprycowanym morfina, żeby uśmierzyć ból. Przeżycia godne zapamiętania dla dziecka, do końca życia je zapamięta. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 3
nie ma to jak umrzeć w kochającej rodzinie zaraz po narodzinach, naszprycowanym morfina, żeby uśmierzyć ból. Przeżycia godne zapamiętania dla dziecka, do końca życia je zapamięta. ( ͡ ͜ʖ ͡)

@jakacper: dla rodzinki też zajebista frajda! Tylko #!$%@?ć miesiąc różańcowy i można zachodzić w kolejną ciążę! A co z nią będzie? Zależne od woli pana boga!

Niby śmieszne ale straszne za razem... Zwłaszcza, że to rzeczywistość
  • Odpowiedz
@officer_K: pustynnych beduinow xd A od kiedy Arabowie wskazywali aborcji xd Nawet Biblia którą karze za pobicie przez które dojdzie do poronienia nie mówi nic o aborcji nawet jest przypadek aborcji z Juda i niechęci wychowywania cudzego dziecka.
zakaz aborcji bierze się z kontrreformacyjnych prób walki z modernizmem i protestantyzmem. Kiedy upowrzechniło się piśmiennictwo ktoś wpadł na pomysł że nie da się żyć tak samo jak kilka wieków wcześniej i taki
  • Odpowiedz