Wpis z mikrobloga

@IdillaMZ: jakby się tak zastanowić to pewnie chodzi o kreowanie przeświadczenia przez pis, że aborcja to zawsze zło i że Ci lekarze tak samo myśleli i że to jest groźne.
@fff112: Groźne są kłamstwa funkcjonariuszy mediów, którzy złapią się wszystkiego by szczuć przeciwko drugiemu plemieniu i wspierać agendę radykalnej lewicy.
Stworzenie psychozy, że PiS "zmusza do zabijania matek rodzących pokraki" ma służyć lepszej adaptacji przez społeczeństwo programu wprowadzenia aborcji do Polski, jako formy antykoncepcji.
@IdillaMZ: no dobra, ale jak ma się urodzić, nic nie słyszeć, nic nie widzieć i tylko cierpieć to bardziej humanitarne jest przerwanie tej męki póki nic nie czuje..takie jest moje zdanie, a starszy Pan każe urodzić i cierpieć razem z nim. Rydzyk i kaczyński nie musieli się nigdy nikim opiekować to im łatwo mówić. Też nie przepadam za poglądami lewicy, ale tutaj z pisu przesadzili.
@fff112: Ja wiem, że dla troglodytów już zostałem pisowcem. Informuje, że moim celem w nadchodzących wyborach jest odsunąć obecny rząd, który w mojej ocenie szkodzi Polsce, ale nie ma mojej zgody na takie haniebne zagrywki.

Uważam, że aborcja w przypadku jakichkolwiek wad płodu powinna być obowiązkowa i koniec.